2777
2789
عنوان

بعد از ۱۴ سال هنوز دست برنداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 88 پست
خدا محبتتو از دلش بگیره  بتونه زندگی کنه   این جهان پر از آدم هایی که حسرت های زیاد ...

الهی الهی 

بخدا دعای هر لحظه منم همینه.

هیچ کس تو زمدگیش کامل نیست منم همه چهار بند زندگیم جور نیست حتی سالهای پیش همسرم کارهایی کرد که تا مرز طلاق رفتم ولی راضی به این کارا هم نیستم

قطعا زندگی خوبی نداره و دائم فک میکنه اگه با شما بود زندگی بهتری میتدنست داشته باشه چقد بده این حس خ ...

مشکلم اینه که حدودا ۱۷ ۱۸ ساله این خط دست منه یه دفعه بگم میخوام عوضش کنم باید یه دلیل خیلی موجه بیارم.نمیدونم چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که همه اقوام و فامیل همین شمارمو دارن. به همسرمم بگم میگن یهو چرا میخوای خط عوض کنی؟چه مشکلی ...

اگر همراه اوله خوب میخرن

بگو یه ایرانسل معمولی میگیرم با پولش طلا میخرم

مردا اگر حساس بشن دیگه سخت میشه حساسیت و شک شون رو از بین برد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

مشکلم اینه که حدودا ۱۷ ۱۸ ساله این خط دست منه یه دفعه بگم میخوام عوضش کنم باید یه دلیل خیلی موجه بیا ...

بلاک کن هربار 

زمان هاییم که شوهرت خونست گوشیتو بدون اینکه بفهمه از دسترس خارج کن که با شماره دیگه زنگ زد متوجه  نشه 

اگه اون روزی که درباره بابات پیغام داد حرف زد جواب دادی بدون خودت راهو براش باز کردی حتی نباید اون زمانم جواب میدادی حالا نخوندم جواب دادی یا نه کوچکترین جواب تو یعنی درباغ سبز حتی نه هاتم میزاره پای ناز کردن حالت دیگه ای نداره هیچ توضیحی به اون ادم بدهکار نیستی  بعدم باهاش هم کلام بشی مطمین باش برا یکبارم که شده این فکرم میکنه نگاه شوهر داره جواب منم داره میذه و این برا مردها معنی اینه داره که بعله 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چه متن قشنگی مشخصه شما آدم منطقی هستید

یه سوال دارم 

فرض کنید اون اقا که به اسی پیغام میذه پیگیر هست شوهر شما بود باز هم پیغام این کاربر که تایید کردید براتون همین جذابیت و داشت ؟به شوهرتون حق میدادی ؟ متوجه میشدی شوهرت همچین کاری میکنه چکار میکردی  واقعا ؟

صرفا سواله قصدی ندارم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بلاک کن هربار  زمان هاییم که شوهرت خونست گوشیتو بدون اینکه بفهمه از دسترس خارج کن که با شماره ...

بله درست میگی  ولی بخدا حتی من یک دفعه هم جوابش را ندادم حتی اون پیام ولی سین زدم چرا دروغ بگم،

انشالله خدا کمکم کنه فقط ایراد من این بود که از اول با همسرم در میون نذاشتم اونم فقط از ترس ابرو ریزی و جدل و حتی خون