2777
2789
عنوان

بعد از ۱۴ سال هنوز دست برنداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینه که حدودا ۱۷ ۱۸ ساله این خط دست منه یه دفعه بگم میخوام عوضش کنم باید یه دلیل خیلی موجه بیا ...

بگومیخوامکمی دورباشم ازبقیه زیادی همه شماره دارن زنگ میزنن خوشم نمیادش واینا 

بله درست میگی  ولی بخدا حتی من یک دفعه هم جوابش را ندادم حتی اون پیام ولی سین زدم چرا دروغ بگم، ...

چرا به شوهرت باید میکفتی !؟فقط ذهنشو خراب میکردی 

اگه هیچ وقت پیداش نمیشد چی ؟اونوقت  شوهرت عمری ته دهنش میموند و سیاه میشد ذهنش 

نگفتنت درست بود 

الان هم بلاک‌کن 

حتی سین نزن 

ادمی که زن داره بچه داره فیلش یاد هندوستان کرده همون بهتر زنش نشدی  کسی چاقو نزاشته بود که بره زن بگیره انقده عاشق بود نمیرفت سراغ کسی پس نیست دورهاشو زده اومده سراغت الکی اسم باباتو میاره خدایی دم بابات گرم نزاشت زنش بشی  مردک خائن از بچش خجالت بکشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نمیشه که همه اقوام و فامیل همین شمارمو دارن. به همسرمم بگم میگن یهو چرا میخوای خط عوض کنی؟چه مشکلی ...

ِبگو ایرانسل شنیدم  بهتر یا همراه یا رایتل چ میدونم بگو دلم میخاد رایتل داشته باشم تعریف الکی کن از رایتل

عزیزم دوتا خط داری؟ 

اگه دوتا خط داری وقتی همسرت میاد اون خطت که بهش زنگ میزنه غیرفعال کن تو تنظیمات باید بری

ب خانوادتم بگو کارت داشتن به خونه یا اون خطت زنگ بزنن و حتما بهشون بگو ماجرا رو 

بعدشم کاری نکردی که بخوای بترسی

فقط در این حد بگم اصلاااااااا محلش نده

جواب نده 

مهم نباشه برات 

شوهرتم یوقت فهمید بگو والا یه زمان اینجوری شد خانوادم نزاشتن حالا یکی پیام میده منم نمیدونم اونه یا کسی دیگه هست سر به سرم میزاره منم برام مهم نیست

خیلی درد آوره من خودمم اگه همسرم این کارو بکنه داغون میشم

طبیعتا همه همینن 

ولی خب چون ادم فکرشو نمیکنه میگه چه زیبا !!

کسی که متاهل شد دیگه این ادا اصول ها رو باید بزاره کنار اون طرف مقابل بازیچه نیست ادمه احساس داره به امیدی تشکیل خانواده داده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نظر منم همینه...حتی زودتر من ازدواج کرد اصلا هم رو حرفش پافشاری نکرد ولی اصلا این کاراشو نمیفهمم😡

تو رو‌خدا به زنش بگو حق داره بدونه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چرا به شوهرت باید میکفتی !؟فقط ذهنشو خراب میکردی  اگه هیچ وقت پیداش نمیشد چی ؟اونپقت شوهرت عمر ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی.

سعی میکنم یه بهانه بیارم به قول یکی از کاربرها نوشتن بگو به بهانه اینترنت که گرون شده خطمو عوض کنم.

تشکر به خاطر راهنمایی و دلسوزیت