خیلی روم فشاره مسجد بودم ی خانوم ازم خواستگاری کرد بعد یهو شناخت منو ک یکبار تو عقد جدا شدم(پدرم منو تو ۱۷ سالگی به یه پسری داد ک ۱۴ ساعت با ما فاصله داشتن و خونشون لب مرز افغانستان بود و پسر قول داده بود بیاد تهران ولی زد زیرش نمیدونم چرا این کارو کرد خودشم طلاقمو گرفت ولی خب چ فایده)خیلی برخورد زننده ای باهام داشت منم داشتم با پدرم حرف میزدم گفتم بابا دلم خیلی میخواد مادر بشم نگرانم سنم داره میره بالا بخاطر این طلاقم خیلی نگرانم برگشته میگه اگر ب فکر این بودی ک مادر بشی با همون نامزدت میموندی آخه ی آدم چقدر باید بی فکر باشه ک اینطوری میگ بچهها دلم خیلی ازش شکسته با آیندم بد بازی کرد بقران دیشب چهار ساعت نصف شب گریه میکردم کلا شبا کارم گریس
با هاشون درد و دل نکن منم با خودم عهد بستم نکنم چون هر چیزی که میگم. از همون علیه خودم استفاده میکنن فقط با خدا میتونم راحت درد و دل کنم چون میدونم هیچ وقت حرفامو تو چشمم نمیکنه
به نظرم خودت هم قبلاً بخاطر طلاق خواهرت باعث ناراحتیش شدی ببین من اهل سرکوفت نیستم فقط خواستم بگم هر احساسی که به دیگران منتقل کنیم دیر یا زود اونو تجربه خواهیم کرد
نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶