خیلی روم فشاره مسجد بودم ی خانوم ازم خواستگاری کرد بعد یهو شناخت منو ک یکبار تو عقد جدا شدم(پدرم منو تو ۱۷ سالگی به یه پسری داد ک ۱۴ ساعت با ما فاصله داشتن و خونشون لب مرز افغانستان بود و پسر قول داده بود بیاد تهران ولی زد زیرش نمیدونم چرا این کارو کرد خودشم طلاقمو گرفت ولی خب چ فایده)خیلی برخورد زننده ای باهام داشت منم داشتم با پدرم حرف میزدم گفتم بابا دلم خیلی میخواد مادر بشم نگرانم سنم داره میره بالا بخاطر این طلاقم خیلی نگرانم برگشته میگه اگر ب فکر این بودی ک مادر بشی با همون نامزدت میموندی آخه ی آدم چقدر باید بی فکر باشه ک اینطوری میگ بچهها دلم خیلی ازش شکسته با آیندم بد بازی کرد بقران دیشب چهار ساعت نصف شب گریه میکردم کلا شبا کارم گریس
الان پدر چکار کنه؟ بره براش خواستگار پیدا کنه؟ اونم ناراحته قطعا ولی جواب مناسبی برای این درددل از ...
اون زندگیم رو خراب کرد بقران التماسش کردم گفتم بابا اینجوری فقط یه بله برون بهم میخوره داد زد سرم با پرخاشگری بردتم بخدا دارم میسوزم میگم کاشکی ازش نمیترسیدم نمیرفتم محضر
من شرکت نمی کنم ولی وقت ثبت نام برای آزمون میگن تا جایی که می دونن خیلی راحته درضمن توی ایتا کانال فرهنگیان و کانال مسیر معلمی رو سرچ کن اونجا در موردش هست
نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین منم تو شرایط خیلی داغونی هستم منم هر شب گریه ولی اگه تو اوج افتضاح بودن شرایط و حال بد خودمون همش به این اوضاع داغون فکر کنیم همه چی بدتر میشه من شروع کردم کتاب بخونم خودمو سرگرم کنم انشالا خدا هم کمکمون کنه پیشنهاد میکنم بهت کتاب معجزه شکرگزاری رو بخونی
نامزدت ایراد دیگه ای هم داشت؟ خب نیومد شهرتون مثل خیلیای دیگه میرفتید اونجا زندگی کنید
باورتون میشه منطقه جوری بود پر از سنی و شیعه هاش خیلی کم روستا بود دیگ فرض کن منو از تهران تو یه منطقه خوب ببرن تو منطقه ی اینجوری از همه ایناش بگذریم پدر نامزدم میترسید ک من بعدا پسرشو نبرم تهران بخاطر همین تمام تلاشش رو کرد طلاق گرفتیم یک سال و نیم بعدش خودش بر اثر سرطان مرد