2777
2789
عنوان

بچه‌ها با پدرم درد و دل کردم بشدت پشیمونم از این حجم بی ملاحظگیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 49 پست
الان پدر چکار کنه؟ بره براش خواستگار پیدا کنه؟ اونم ناراحته قطعا ولی جواب مناسبی برای این درددل از ...

اون زندگیم رو خراب کرد بقران التماسش کردم گفتم بابا اینجوری فقط یه بله برون بهم میخوره داد زد سرم با پرخاشگری بردتم بخدا دارم میسوزم میگم کاشکی ازش نمی‌ترسیدم نمی‌رفتم محضر

منابعش چیه شما میدونی

من شرکت نمی کنم ولی وقت ثبت نام برای آزمون میگن تا جایی که می دونن خیلی راحته درضمن توی ایتا کانال فرهنگیان و کانال مسیر معلمی رو سرچ کن اونجا در موردش هست 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زندگیم رو خراب کرد بقران التماسش کردم گفتم بابا اینجوری فقط یه بله برون بهم میخوره داد زد سرم با ...

نامزدت ایراد دیگه ای هم داشت؟

خب نیومد شهرتون مثل خیلیای دیگه می‌رفتید اونجا زندگی کنید

به نظرم خودت هم قبلاً بخاطر طلاق خواهرت باعث ناراحتیش شدی ببین من اهل سرکوفت نیستم فقط خواستم بگم هر ...

بخدا شمر هم اینجوری جواب پس نداد ک من دارم میدم اونم در حق من نامردی کرده تاپیک ژیلتم رو بخون 

بخدا هفت ساله دارم خدا خدا میکنم به ولله بریدم افسرده شدم

ببین منم تو شرایط خیلی داغونی هستم منم هر شب گریه  ولی اگه تو اوج افتضاح بودن شرایط و حال بد خودمون همش به این اوضاع داغون فکر کنیم همه چی بدتر میشه من شروع کردم کتاب بخونم خودمو سرگرم کنم انشالا خدا هم کمکمون کنه پیشنهاد میکنم بهت کتاب معجزه شکرگزاری رو بخونی 

اون زندگیم رو خراب کرد بقران التماسش کردم گفتم بابا اینجوری فقط یه بله برون بهم میخوره داد زد سرم با ...

چه فامیل سمی داری

اون از خواهرت ک ب زگیل مبتلات کرد

این از همدردی پدرت

به نظرم با همون نامزدت میموندی اصلا شهر پدر و مادران برنمیگشتی بهتر بود

نامزدت ایراد دیگه ای هم داشت؟ خب نیومد شهرتون مثل خیلیای دیگه می‌رفتید اونجا زندگی کنید

باورتون میشه منطقه جوری بود پر از سنی و شیعه هاش خیلی کم روستا بود دیگ فرض کن منو از تهران تو یه منطقه خوب ببرن تو منطقه ی اینجوری از همه ایناش بگذریم پدر نامزدم میترسید ک من بعدا پسرشو نبرم تهران بخاطر همین تمام تلاشش رو کرد طلاق گرفتیم یک سال و نیم بعدش خودش بر اثر سرطان مرد

چه فامیل سمی داری اون از خواهرت ک ب زگیل مبتلات کرد این از همدردی پدرت به نظرم با همون نامزدت میم ...

یه جایی زندگی میکرد ک بخدا قسم اذان سنی ها رو میگفتن محله بشدت خطرناکی بود بخدا

این ماه ثبت نام برای آزمون ورودی شروع میشه و اسفند آزمون برگزار میشه

چه تاریخی باید ثبتنام کرد،؟

چه شرایطی و سنی باید باشی بتونی شرکت کنی؟ 

ممنون میشم اگه میدونی جواب بدی.