2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 99630 بازدید | 225 پست
الان پسرم شده ۱۵۲.البته دو سال زیرنظر دکتر بود علایم بلوغ هم باتزریق تسترون ضعیف ی مقدار کم براش ظاه ...

باید همون دو سال پیش هورمون رو شروع میکرد من از همون ماه اول دکتر هورمون رو شروع کرد گفت وقت نداریم باید زودتر همرمون رو شروع کنه

پسر من متولد ۸۹ هست امسال چهارده ساله میشه   ببین من دو سال به شوهرم التماس کردم بچه رو د ...

ممنون از راهنماییتون .عزیزم انشالله ک.بچه هامون نتیجه ی خوب رو بگیرن.چون واقعا مساله قد برا بچه ها این دوره سبب اعتماد ب نفس میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=347367291]بله پیش خانوم تاجدینی میرم دقیقا یک سال شده و تا بحال مشکلی نداشته[/QU

من هم برای دخترم نوبت گرفتم این ماه پیش دکتر تاج دینی برای شروع تزریق لطفا از تجربیاتتون میگید ؟ که از اول چکار کردید چه ارمایشهایی دادید؟

بله پیش خانوم تاجدینی میرم دقیقا یک سال شده و تا بحال مشکلی نداشته

فقط اگر براتون مقدروه درخواست دوستی را تایید کنید من بتونم چند تا سوال ازتون بپرسم و راهنمایی بگیرم 

فقط اگر براتون مقدروه درخواست دوستی را تایید کنید من بتونم چند تا سوال ازتون بپرسم و راهنمایی بگیرم

اول ازمایش کلی داد عکس مج دست گرفت ازمایش تیروئید و قند که مهمه و ازمایش هورمون رشد هم داد

پسرم پاراسال سیزده ساله بود با وزن ۳۴ و قد ۱۴۶ یا شاید ۱۴۷ بود دو سال بود رشد نداشت الان توی یک سال ۸ سانت قد کشید و ده کیلو اضافه وزن داشت که خیلی بیشتر از این میشد رشد کنه ولی چون خیلی بد غذا هست کمترین میزان رشد رو داره 

شکر خدا مشکلی نداره فقط بعد از شش ماه دوباره ازمایش قند داشت و دوباره عکس مچ دست گرفت که سن استخوانی اش به ۱۲ و نیم رسیده پارسال ۱۱ و نیم ساله بود 

شما هم شک نکن هورمون رو بزن ایشالله که به قد دلخواهش میرسه

[QUOTE=347445076]اول ازمایش کلی داد عکس مج دست گرفت ازمایش تیروئید و قند که مهمه و ازمایش هورمون رشد ...

اها یعنی ازمایشهای دوره ای 6 ماهست؟ من فکر کردم هر دوماه بعد از شروع تزریق باید ازمایش بدن و چکاپ بشن

اها یعنی ازمایشهای دوره ای 6 ماهست؟ من فکر کردم هر دوماه بعد از شروع تزریق باید ازمایش بدن و چکاپ بش ...

و اینکه شما دقیقا چه برندی میزنید یعنی ایرانی یا خارجی و برای کدوم شرکته

ایرانی میزنیم دیگه خارجی وارد نمیشه دکتر پسرم هر شش ماه ازمایش مینویسه

فق ازمایش چهار مرحله چطوری بود لطفا توضیح میدید وسط ازمایش قرص دادن بهش و ورزش هم کرد بین ازمایش

فق ازمایش چهار مرحله چطوری بود لطفا توضیح میدید وسط ازمایش قرص دادن بهش و ورزش هم کرد بین ازمایش

چون دختر من هم هفته دیگه باید ازمایش بده اما اطلاعات کافی درباره نحوه ازمایش 4 مرحله ای ندارم فقط گفت اول خون میگیرن بعد ی قرصی میدن بعد خون میگیرن تو 3 مرحله اما من ازمایشو دیدم دیدم تست ورزش هم بینش هست