2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 99143 بازدید | 225 پست
چون دختر من هم هفته دیگه باید ازمایش بده اما اطلاعات کافی درباره نحوه ازمایش 4 مرحله ای ندارم فقط گف ...

اول ناشتا ازمایش داد یعنی ازمایش هورمون رو ناشتا داد بعد بیست دقیقه دوید دوباره ازمایش داد پسر من توی هر دو ازمایش ناشتا بود 

شما چرا وسواس داری اگر پزشک خوبی هست بقیه نتیجه گرفتن نترس بسپر به خدا ایشالله شما هم نتیجه میگیرید 

اول ناشتا ازمایش داد یعنی ازمایش هورمون رو ناشتا داد بعد بیست دقیقه دوید دوباره ازمایش داد پسر من تو ...

ببینید وسواس نیست اما خوبه ادم از کسی که تجربه داشته تجربیاتشو بپرسه یعنی پسر شما وسط ازمایش قرصی نخورد؟ چون میگن ی قرص میدن که اون قرصه سر درد تهوع سرگیجه و بی حالی میاره تا چند ساعت و فشارو میندازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید وسواس نیست اما خوبه ادم از کسی که تجربه داشته تجربیاتشو بپرسه یعنی پسر شما وسط ازمایش قرصی نخ ...

بعد برای ما کلا فرق داره اگر اینجور باشه اول ی ازمایش ناشتا بعد از 30 دقیقه ورزش ی قرص میدن و ازمایش باز بعد از 60 دقیقه ازمایش و درنهایت بعد از 90 دقیقه ازمایش اون قرصه خیلی اذیت میکنه مثل اینکه

بعد برای ما کلا فرق داره اگر اینجور باشه اول ی ازمایش ناشتا بعد از 30 دقیقه ورزش ی قرص میدن و ازمایش ...

شاید چون جنسیتشون فرق داره نوع ازمایششون هم فرق داشته باشه 

سلام الان اصلا هورمون رشد خارجی وارد نمیشه من از ایرانی نتیجه گرفتم توی این یک سال عوارضی هم ندیدم

شما همراه با هورمون دارو هم استفاده می کنید؟ دکتر بهتون نگفت چرا از اول تا حالا چرا سرعت رشدش کم شده منظورم اینه که تو ماه‌های اول هر ماه یک سانت حالا شده هر دو ماه یک سانت؟ 

شما همراه با هورمون دارو هم استفاده می کنید؟ دکتر بهتون نگفت چرا از اول تا حالا چرا سرعت رشدش کم شده ...

نه از همون اول ماهی یک سانت رشد کرد ولی یه بار توی دو ماه اصلا رشد نکرد فقط وزن زیاد کرد یا اینکه یادمه توی سه ماه دو سانت رشد کرد الان که به مرحله ی بلوغ رسیده توی یک ماه دو سانت قد کشید کلا بهت بگم توی بک سال فیکس ده سانت رشد کرد و اینکه چون کمبود هیچ ویتامینی نداشت دکتر هیچ دارویی نداد الان یک ماهه کلسیم هم مصرف میکنه و اینکه دکتر گفت اگر سر درد پا درد یا کمر درد شد هورمون رو قطع کن بیا نطب تا دوز دارو رو کم کنیم

شما همراه با هورمون دارو هم استفاده می کنید؟ دکتر بهتون نگفت چرا از اول تا حالا چرا سرعت رشدش کم شده ...

ببین پسرم خیلی بدغذا هست به زور روزی یه پیاله ماست میخوره شیر نمیخوره میوه کم میخوره به خاطر همین اون طور که باید رشد نکرد شاید توی یک سال میشد پانزده سانت رشد کنه البته از نظر من ده سانت هم عالیه اصلا پسرم استخون ترکوند هم درشت شده هم قد کشیده من راضی ام

ببین پسرم خیلی بدغذا هست به زور روزی یه پیاله ماست میخوره شیر نمیخوره میوه کم میخوره به خاطر همین او ...

ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید ان شاء الله پسرتون به قد دلخواهتون برسه و همین جا اعلام کنید 

ده سانت عالی هست برای یک سال 

من برای دخترم دیر شروع کردم و نتیجه ای نگرفتم بازم امیدوارم یکی دو سانت دیگه بلند بشه تا غم و غصه ی منم تموم بشه 

دختر منم دقیق مثل پسر شما بود خیلی ریز اصلا لباساش براش کوچیک نمی شدن آرزو ميکردم یه روزی بگه شلوارم کوچیک شده همیشه میگفتم این یه چیزی کم داره تو بدنش اما هر چه آزمایش می‌دادیم میگفت مشکلی نداره هیچ وقت ازش آزمایش هورمون رشد نگرفتند من تازه پارسال که پریود شده بود فهمیدم هورمون رشد چیه و حالا میفهمم از سه سالگی مشکل داشته کاش زودتر می‌فهمیدم که مشکلش چیه یه کاری براش میکردم