2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 100263 بازدید | 225 پست
هر شب یک ساعت و نیم قبل از خواب تزریق میکنه  کلا هورمون برای بعضیها جواب نمیده فقط باعً چاقی م ...

پس کمبود هورمون رشد چجوری رفع بشه اگر جواب نده 😐، 

پسر من اصلا وزن گیری درست و حسابی هم نداشت ،الان که هورمون رشد تزریق می‌کنه تازه داره مثل انسان ها وزنش بالا می‌ره😁😅،  کلاس سوم هست، تازه شده ۲۴کیلو 

خدایا کمکم کن...
پس کمبود هورمون رشد چجوری رفع بشه اگر جواب نده 😐،  پسر من اصلا وزن گیری درست و حسابی هم نداشت ...

ببین شاید تو دوران بلوغ رشد سریع داشته باشه و اون کمبود قد و وزن جبران بشه ولی معلوم نیست شاید هم رشد کمی داشته باشن پس دقت کن ایشالله به رشد مناسب برسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شاید تو دوران بلوغ رشد سریع داشته باشه و اون کمبود قد و وزن جبران بشه ولی معلوم نیست شاید هم رش ...

راستی یه سوال ،امپول رو فقط توی یخچال میشه گذاشت ؟ یا بعد از اولین استفاده میشه بیرون یخچال نگه داشت؟

خدایا کمکم کن...
پسرتون چند سالش هست و قدش چقدر بوده ک ۵سانت رو توی ۶ماه اضاف کرده. میشه پاسخ بدین چون من این ماه شر ...

سلام 

پسرم رو وقتی بردیم دکتر فکر کنم سیزده سال و چند ماه بود ولی سن استخوانی پسرم یازده سال و نیم بود قدش ۱۴۶ بود با وزن ۳۷ کیلو بعد الان حدود هشت ماه هست تزریق میکنه قدش شده ۱۵۲ و نیم با وزن ۴۲ کیلو سن استخوانیش هم شده ۱۲ و نیم 

برای پسر من موثر بود پسرم دیگه داره کم کم وارد مرحله ی بلوغ میشه که عکر کنم باید امپول تاخیر در بلوغ بزنه 

عزیزم اصلا اصلا استرس نداشته باش منم استرس داشتم ولی می بینم دارم نتیجه میگیرم.و تا حالا عارضه نداشته

همین آمپولا باعث میشن بلوغ باتخییر بیفته و جا برای رشد قدی داره

نه این امپولها فقط هورمون رشد هست برای تاخیر در بلوغ امپول دیگه میدن که ماهانه تزریق میشه 

بچه ی شما چند سالشه و جنسیتش چیه

سلام  پسرم رو وقتی بردیم دکتر فکر کنم سیزده سال و چند ماه بود ولی سن استخوانی پسرم یازده سال و ...

الان پسرم شده ۱۵۲.البته دو سال زیرنظر دکتر بود علایم بلوغ هم باتزریق تسترون ضعیف ی مقدار کم براش ظاهر شده.ولی این ماه تازه میخاددآمپولای توی بازو رو شروع کنه‌.همش استرس دارم ک کوتاه بمونه .الان ک شما گفتی تو ۶ماه جواب گرفتید امیدوار شدم 

الان پسرم شده ۱۵۲.البته دو سال زیرنظر دکتر بود علایم بلوغ هم باتزریق تسترون ضعیف ی مقدار کم براش ظاه ...

پسر من متولد ۸۹ هست امسال چهارده ساله میشه 

ببین من دو سال به شوهرم التماس کردم بچه رو دکتر خوب ببریم شهر ما از نظر پزشکی داغونه اگر یک سال زودتر رفته بودم الان حد اقل ۱۶۰ بود ایشالله قد پسرم ۱۷۰ بشه پسر شما هم قد بکشه 

ببین عزیزم امپول هورمون رو باید چرخشی بزنه یعنی امشب توی بازوی راست فردا شب بازوی چپ شب بعد ران پای راست و شب بعد ران پای چپ و شب بعد اطراف ناف و این چرخش باید تکرار بشه و این خیلی مهمه 

خیلی مهمه پزشکی که باهاش در ارتباط هستی پزشک خوبی باشه 

اگر پسرت سر درد شد پادرد یا کمر درد شد باید هورمون رو قطع کنی دقت کن