من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خيلي ناراحتم بچه خواهرشوهرم سندروم داره اما تو حاملگي تشخيص نداده بودن بااينكه ازمايشش رو هم داده بو ...
ببین اینا که میگن آزمایش دادن آزمایش ژنتیک یه چیز جداس وخیلی دقیق منی کهه دوبار سر حاملگی هام دادم میگم اگه چند درصدی احتمال بدن بعد از ژنتیک میفرستن آمینو سنتز که خیلی دقیق واحمال خطا نداره پس نگران نباش حتما برو مرکز ژنتیک بگی که تو خانواده داری اونا خودشون آزمایشات لازم رو میگیرن من سه سال پیش انجام دادن با دلار ۲۳ میلیون شد ۱۰ میلیون الان با قیمت دار الان خودت حساب کن تازه هم سلفری وهم آمینو شدم
خيلي ناراحتم بچه خواهرشوهرم سندروم داره اما تو حاملگي تشخيص نداده بودن بااينكه ازمايشش رو هم داده بو ...
خفیف و شدید داره هر چه درجش شدیدتر باشه در ظاهر بیشتر نمود میکنه. شدیدها یادگیری خیلی ضعیفی دارن، شباهتی با خانواده ندارن، اکثرا کوتاه تر از خانواده هستن ، مهارت ها رو خیلی دیر یاد میگیرن و معمولا مشکلات ضعف سیستم ایمنی و مشکلات قلبی و رشد غده در بدن رو بیشتر دارن. خفیف ها در تکلم و یادگیری فرق زیادی با بچه های عادی ندارن و حتی میتونن مدرسه های خاص برن و سواد رو در حد مقطع ابتدایی یاد بگیرن و تشکیل زندگی بدن. من یه نفر رو دیدم ازدوجم کرد با یه خانم سالم و یه بچه سالمم دارن اهل کارم هست