2777
2789
عنوان

مامانم فهمید

1491 بازدید | 30 پست

همین اولش ازتون میخوام. نگین که به توربطی نداره و بچه و ای فلان خواهر من دقیقا عقلش مثل یه بچه 2ساله اس برای همون ازتون کمک میخوام

حدود یک ماه پیش عکسای ابجیمو با یه پسری دیدم توی لپ تاپش و بهش گفتم و گفت که مامان و بابا خبر دارن کاری نداشتم تا که اومدم توی فلش عکسای خودمونو ببینم که یسیری عکسای ممیزی خواهرم با اون اقا رو دیدم که واقعا حالم خراب شد امروز وقتی خواهرم با این اقا میخواست بره بیرون مامانم ابجیمو تو ماشین این اقا دیده و کلی با ابجیم بحثش شد یجوری که ابجیم از صبح هیچی نخورده تو اتاقشه و یکلمه ام. با مامانم حرف نزده مام شهرمون کوچیکه و خانوادمونم یه خانواده ای که اینچیزا براش سخته و حتی یه چت ساده پسرو دخترو هم عیب میدونن چه برسه به راب*طه و بیرون رفتنو گردشو اینا 

خواهر من 22سالشه اما دقیقا عین یه بچه 2ساله رفتار میکنه و نمیدونه چی درسته چی غلط قصدمم فضولی کردن نیس فقط میخوام یجوری مامانم جلوشو بگیره اما الان نمیدونم بگم که خواهر با این اقا راب*طه داشته و به خونه این اقا رفت و امد داشته یا نه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

امان از  دست تو بیچاره خواهرت

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از  دست تو بیچاره خواهرت

اگه قصدم این بود ابجیمو جلو مامانم خراب کنم میگفتم نه اینکه دنبال راه حل باشم 

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

وای چون واسه خانواده ات ی موضوع بدیه داغون میشن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
مامان منم فهمید.. ولی واکنش خاصی نداشت گفت فدای سرت پشتتم

دقیقا قصدم همینه که اگه یروزی اتفاقی افتاد اون اقا سو استفاده کرد مامانم پشتش باشه 

راهی نمونده جز اینکه پسره بیاد خواستگاری

دقیقا مشکل اینکه که پسره قصدش ازدواج نیس

دقیقا قصدم همینه که اگه یروزی اتفاقی افتاد اون اقا سو استفاده کرد مامانم پشتش باشه 

مطمعن باش مامانت پشتش نباشه تو هستی.. 

برای من افتاده.. 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

به مامانت بگو.چون ادم عاقلی نییت ممکنه کاردست خودش بده

از اون طرف نگران مامانمم که حالش بد نشه چون حالا تو بعضی خانواده ها عادیه اما خانواده ما نه

از اون طرف نگران مامانمم که حالش بد نشه چون حالا تو بعضی خانواده ها عادیه اما خانواده ما نه

خانواده منم عادی نیست اصلا.اروم به مامانت بگو نه باحالت عصبی ولی با توجه به رفتارهای خواهرت که دخترزرنگی نیست ممکنه ازش سواستفاده بشه