2777
2789
عنوان

مامانم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 30 پست
دقیقا مشکل اینکه که پسره قصدش ازدواج نیس

ببین من مرد هستم وتا تهش رو خوندم،به نظرم هربارکه خواهرت رو می بره بیرون باهاش رابطه جنسی برقرار می کنه وخواهرت شده وسیله ی رفع نیازمرده،دیریازود هم ولش می کنه

ازطرفی سعی کنه به خواستگاری مجبورش کنه  پسره ول می کنه ومی ره

احترام احترام میاره....
ببین من مرد هستم وتا تهش رو خوندم،به نظرم هربارکه خواهرت رو می بره بیرون باهاش رابطه جنسی برقرار می ...

کلا خانواده خبر داشت پسری هست حتی بار اول بابام گفته بود من مشکلی با اینکه میگه خونه ندارمو اینا ندارم بیا جلو خودم پشتتونم اینبارم میگه ولی ابجیم قبول نمیکنه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خانواده خبر داشت پسری هست حتی بار اول بابام گفته بود من مشکلی با اینکه میگه خونه ندارمو اینا ندا ...

آبجیت قبول می کنه درواقع پسره قبول نمی کنه بذاریه چیزی بهت بگم

احترام احترام میاره....
دقیقا مشکل اینکه که پسره قصدش ازدواج نیس

من یه مادرم که دوتا دختر ۱۸ و ۲۰ ساله دارم بهت توصیه میکنم مادرت رو در جریان بزار به خصوص شهر کوچک هستی منم شهر کوچیک هستم میدونم چی میگی خدای نکرده اگه اون پسر خاهرت رو اغفال کنه وازش سواستفاده کنه و اون عکس ها جای درز پیدا کنه میدونی داخل محیط کوچک اون خانواده رو به بدنامی میشناسن و ابروشون میره حتی ممکنه موقعیت ازدواج خوب براش پیش نیاد دیگه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

پسرا افتخارشون به س ک س بیشتر ورابطه ی بیشتره اون فقط بدن خواهرتو می خواد،رفیقام موقع رابطه از دوس دختراشون فیلم می گیرن ومیارن به ماها نشون می دن و پوز می دن،آخریش یه دختر ترک بود توماشین موقع رابطه ازش فیلم گرفته بود ورفیقم بهم فیلمشو نشون داد و وقتی دختره گفت بیا بگیرم خندیدگفت من بگیرم خرابه نمی تونم بگیرمت...به همین سادگی

احترام احترام میاره....
من یه مادرم که دوتا دختر ۱۸ و ۲۰ ساله دارم بهت توصیه میکنم مادرت رو در جریان بزار به خصوص شهر کوچک ه ...

خواهر من خوشگله مهربونه حیفم میاد اینده اش نابود بشه از طرفی اگه بگمو اتفاقی برای مامانم بیوفته یا یچیز بدتر خیلی سخت میشه واقعا منو میترسونه این قضیه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

پسرا افتخارشون به س ک س بیشتر ورابطه ی بیشتره اون فقط بدن خواهرتو می خواد،رفیقام موقع رابطه از دوس د ...

یه ترس به ترسام اصافه شد که نکنه فیلمی ام تو کار باشه

خواهر من خوشگله مهربونه حیفم میاد اینده اش نابود بشه از طرفی اگه بگمو اتفاقی برای مامانم بیوفته یا ی ...

عزیزم با هر روشی که بلدی قبلش ارومش کن بهتر از اینکه که موقعی باخبر بشه که کار از کار گذشته باشه و حادترشده باشه بدی محیط کوچک همینه که امار همدیگه رو دارن و زود اسم دختر پیچیده میشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

خدا لعنتشون کنه پسرای اشغالی که دخترای صاف و ساده سواستفاده میکنن و تن و بدن خانواده رو میلرزونن 

بله بعضیاهم فیلم می گیرن تا وقتی دختره خدمات نداد تهدیدش کنه ومجبورش کنه،توازاین بترس که پرده ی خواهرتو نزده باشه

دختره۱۸ساله به رفیقم پیام داده بود بدو برو داروخونه دارو بگیرتا حامله نشدم

احترام احترام میاره....
یعنی رابطه ....داشته باهاش ازکجا مطمینی

چون یسری عکسا و چت و چیزای دیگه دیدم که مطمئن شدم فقط عکسم. نبود که بگین نمیشه به عکس اطمینان کرد

چون یسری عکسا و چت و چیزای دیگه دیدم که مطمئن شدم فقط عکسم. نبود که بگین نمیشه به عکس اطمینان کرد

خدایا از دست این جوونای کله داغ که احساساتشون و میدن دست این پسرای سواستفاده گر 

یه جوری پسره رو تهدید کن که اگه فیلم یا عکس چیزی هست پاک کنه تو رو خدا بترسونش