2777
2789
عنوان

دیگه مطمئن شدم همسرمو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 15555 بازدید | 214 پست
با اینکه برای طلاق مطمئنم اما دیروز تا مرز جنون رفتم تا صبح نخوابیدم چه حال خرابیه دارم انگار همه چ ...

من مطمینم این جلسه باغ و برای تو گدلشتن این بازی بدمینتون و برای تو گذاشتن واین که تو رو برای اولین بار بهت گفته مشروب بخور من شک ندارم 

من مطمینم این جلسه باغ و برای تو گدلشتن این بازی بدمینتون و برای تو گذاشتن واین که تو رو برای اولین ...

توربلید بابت این نرد از دختر خالت ممنون باشی پارا تویید بیناری نیست که شوهرت برای تودلخواد برلیددختر خالش نخواد .پس همه چی به نفع شما است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینکه برای طلاق مطمئنم اما دیروز تا مرز جنون رفتم تا صبح نخوابیدم چه حال خرابیه دارم انگار همه چ ...

ببخشید اینها بیخودیه چه نرز جنونیه خب ابن دو گانگی برای چیه علتش معلومه ولی نیاز داری که تصمیم گیری درستی داشته باشی با پدر شوهرت از سر قاطع صحبت کن ببین مطابق چند سکه پیشنهاد میدن درجا هم قبول نکن تگه هزارتا هم گفتن بگو باید فکر گنم باهاشون اکر توافق کردی تو چند نوبت بکیر ازشون رسید بده پولهایت را جای امن یعنی اول کارتت و جای امن بزار 

من رو حرفای پدر شوهرم حساب کردم به نظرم فقط اون میتونه کمک کنه. با کمترین دردسر جدا شیم

اگر بهش اعتماد داری و به ضررت نمیشه که کمک بخواه اگر نه بهتره وکیل هم صحبت کنی عزیزم که راهنماییت کنه 

اصلا فکر نکن جدا شی ضرر میکنی اتفاقا سنت کمه درستو میخونی میری سرکار مستقل میشی زودتر میتونی ازدواج کنی تا تو سن بالا 

مرد دیکتاتور روانی بدرد زندگی نمیخوره همیشه سرکوب میشی حیف نیست به خاطر یه نفر روانی نابود بشی خدا قطعا جوابشو میده بدجور هم میده 

هر وقت جدا شدی به همشون بگو واگذارتون میکنم به خدا 

حواسم هست فقط تو تایپیک ها حرف میزنم حوصله هیچ مردی رو ندارم جدی میگم

تو‌تاپیکها هم‌ صحبت نکن مگه نمیگی از همه ی مردها بدت اومده ، از اینا بدت بیاد و‌ محلشون نده

از نظر روانشناسی هیچ مردی برای زنی دلسوزی نمیکنه مگه اینکه در نهایت به فکر شکاره اون زنه 

اینجا قدم‌ اوله همینطور میری جلو بدونه اینکه متوجه بشی اخرش میبینی افتادی تو‌ چاه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من مطمینم این جلسه باغ و برای تو گدلشتن این بازی بدمینتون و برای تو گذاشتن واین که تو رو برای اولین ...

یعنی برای حرص در اوردن من؟ یعنی با دختر خالش نقش بازی کردن!  مگه میشه خانواده خاله رو دعوت کن نقش بازی کنن

منم اول احساس کردم بخاطر انتقام از من همسرم اینکارو کرد 

شما اینده ات درخشانه نگران چی هستی من احساسم اینه که فکر نیکنی تنهایی اشتباه نکن تنهایی یکماهه البته ...

من کل زندگیم هیچ وقت خوب نبوده امیدوارم اینده اینطوری که شما میگین باشه

قبل از ازدواج با شوهرم احساس می کردم اینده ام خوبه برای همیشه از مشکلات خانه پدری جدا میشم

گفنم همسرم تحصیل کرده  است منطقیه وضع مالی خوبی داره من رو خیلی دوست داره ولی به دوسال هم نکشید 

هر روز بدتر از دیروز

یعنی برای حرص در اوردن من؟ یعنی با دختر خالش نقش بازی کردن!  مگه میشه خانواده خاله رو دعوت کن ن ...

چرا نمیشه شاید مادرش گفته چه صحبتهایی شده بیشتر بدای این که بخواهن تکلیف تو رو روشن گنم وسوق برن روی خواسته ات اینها همه احتماله این شما هستی که باید ای نکات و کنار هم بگذاری حالا بنا نیست که شما تصنیمت و برای این رفتارها بگیری ببینید میگید پارانویید داره تالحال به شما نگفته نشروب بخور اکنشب گفته خودت بشین فکر کن منواحساس میکنم داره تمام میشه حالا اگر خواستی یه پیشنهادی بهت میکنم 

من کل زندگیم هیچ وقت خوب نبوده امیدوارم اینده اینطوری که شما میگین باشه قبل از ازدواج با شوهرم احسا ...

نغمه خانم با کاربرها صحبت کن اگه دوست داشتی بامن جداگانه صحبت کن من اصل میدم اگه ددست داشتیم حرف میزنم باهات