2777
2789
عنوان

دیگه مطمئن شدم همسرمو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 15555 بازدید | 214 پست
فعلا به لحاظ روحی خیلی داغونم  به نظرتون با پدر شوهر برای طلاق اقدام کنم که او پیگیر کارام باش ...

نه عزیزم دیگه پیگیری نکن

تو حرفتو زدی اگه بخوان خودشون بلدن چطوری پسرشو نو راضی کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت با وجود این هم شکاکی  چطور گذاشته بری دانشگاه که اون همه پسر جوون توش هست؟؟

ببراش تحصیلاتم مهم بود چون جلوی خانواپه تحصیل کرده اش دیپلم من نقطه ضعف انتخابش بود تنها جایی که نه قطعی نگفت دانشگاه بود

فعلا به لحاظ روحی خیلی داغونم  به نظرتون با پدر شوهر برای طلاق اقدام کنم که او پیگیر کارام باش ...

نه کار اونا نداشته باش اونا به فکر خودشون و منفعت خودشونن اگر میتونی با خواهری با مادری برو با یه وکیل مشورت کن 

از این حس های متعارض که درونمه دارم دیوونه میشم بدبختی اینجاست که از خانواده خودم کسی در جریان اوضا ...

قبل اینکه شوهرت به پدر مادرت خونه بده کجا زندگی می‌کردید مگه آواره بودی ؟ که هی نگران اون هابی آواره نشن تو مسئول زندگی پدر مادرت نیستی 

قبل اینکه شوهرت به پدر مادرت خونه بده کجا زندگی می‌کردید مگه آواره بودی ؟ که هی نگران اون هابی آواره ...

خونه مستاجری داشتیم که بخشی از پول شو خرج بیماری بابام کردیم

نه کار اونا نداشته باش اونا به فکر خودشون و منفعت خودشونن اگر میتونی با خواهری با مادری برو با یه وک ...

من رو حرفای پدر شوهرم حساب کردم به نظرم فقط اون میتونه کمک کنه. با کمترین دردسر جدا شیم

الان تو باغ هستین هنوز؟ ادامه رو بگو. دیگه چیکار کردن تو چجور رفتار کردی؟

برگشتیم ظهر رسیدیم 

خدا رو شکر همه شون از جمله همسرم به اندازه خوردن مست نشدن بعد صبحانه حرکت کردیم

خونه مستاجری داشتیم که بخشی از پول شو خرج بیماری بابام کردیم

به هر حال تقصیر تو نیست بعد بگو مهریم گرفتم کمکتون میکنم که فکر نکنن تو مقصری یا وظیفه داری بخاطر خونه اونا این زندگی جهنمی رو تحمل کنی 

ببین اینجا فضای مجازیه ، با وجود همچین شوهری با اقایون تو این سایت صحبت نکن ، ممکنه بگی شوهرم از کجا ...

حواسم هست فقط تو تایپیک ها حرف میزنم حوصله هیچ مردی رو ندارم جدی میگم

به هر حال تقصیر تو نیست بعد بگو مهریم گرفتم کمکتون میکنم که فکر نکنن تو مقصری یا وظیفه داری بخاطر خو ...

مهریه را برای همین میخوام که حداقل یه خونه اجاره کنم با خانواده ام زندگی کنم