2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فضای تختت از فضای میز مطالعه جدا باشه یعنی اتاقو دو بخش کن سمت راست تخت باشه با فاصله سمت دیگه میز رو به پشت تختت بزار میز به سمت دیوار خالی باشه بهتره حتما چراغ مطالعه ام بزار، ان بودی بکو عکس سمت مطالعمو بزارم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
فضای تختت از فضای میز مطالعه جدا باشه یعنی اتاقو دو بخش کن سمت راست تخت باشه با فاصله سمت دیگه میز ر ...

تخت ندارم واب اینقدر به بهم ریخته شده

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ههی خوشبحالتون اتاق مطالعه هم دارید من با یه بچه که میاد میشینه رو کتابام درس میخونم😵‍💫

خب چرا ازدواج کردید چند سالتونه؟ 

ما ک مبیینم تو فامیل دختره ۱۲سالشه با دوست پسرش ازدواج مبکنه  ولی خب  من زیر بیست سال ازدو ...

افرین کار خوبی میکنی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خانوادم هم ابنجورب نیستن ک باید زود شوهر کنی من خودم با مامانم سی سال فاطله سنی دارم

خانواده خوب خیلی مهمه من با مامانم ۱۸سال اختلاف داشتیم و همیشه باهم جنگ و دعوا داشتیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خانواده خوب خیلی مهمه من با مامانم ۱۸سال اختلاف داشتیم و همیشه باهم جنگ و دعوا داشتیم

برای چی اخه چمد یالگی ازدواج کردی از من سنت کمتر بود من ۱۷ سالمه نیمه دومی ام