2777
2789
عنوان

من از بی ارزش شدن متنفرم کسی رو هم بی ارزش نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 27 پست
خب اینکه  به شوهرت گفتی خواهرت نمیاد گله است دیگه  بعد اینقدر که‌ما خانما ریز بین هستیم م ...

خودش اونموقع ک با شوهرش اوکی بود مارو کشته بود انقد ارزش میداد بهش و ب ‌خودش 

بخصوص اگر رابطش با شوهرش شکراب باشه از طرف خانواده  وبرادر که شوهر شما باشه به صورت ویژه بهش نگ ...

خب رابطش با شوهرش شکرابه چه ربطی ب این داره خونه برادرش نیاد سالی ی بار ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برادرشه احساس مسئولیت میکنه سعی میکنه محبتش رو بیشتر کنه

همه چی دوطرفس ب نظرت توقع زیاد با بیجاییه ک خواهر بیاد خونه برادر من اصلا هدفم پول نیس گاهی اوقات آدم ی خرجی هم میکنه اضافه ک احترامش حفظ بشه بحث من احترامه اگ اینجوری پیش بره این همه جا مارو سبک میشماره و آدم حسابمون نمیکنه منظور من اینه

خب برادرشه احساس مسئولیت میکنه سعی میکنه محبتش رو بیشتر کنه

پس اونم باید همین فکرو بکنه بگه برادرم وقتی منو دوس داره و ارزش میده با این حال ک رفت آمدی با شوهرم نداره ولی عیدیم سرجاشه پس منم ی توک پا برم 

خواهر شوهر من یه آدم خنثی است 

اصلا این حسی که شما دارید من بهش ندارم بعدم من اینو از در میندازم بیرون از پنجره میاد تو 

چند وقتی هم بود کادو تو مراسما نمیداد یه مدت کادو میدادم  ولی بعد چند وقت  منم بهش ندادم  دو باره شروع کرده آداب معاشرت  و انجام دادن حالا اون کادو میده من نمیدم 

البته هیچ وقت عیدی ش رو قطع نکردم

ببین من خودم برادرهای بی عاطفه ای دارم سالها محبت کردم و توقع داشتم همونقدر که من کردم ۱۰ درصد بعد از ازدواج در برابر شوهرم محبت ببینم ازشون و ندیدم 

تا مجبور نشم دیگه محبت نمیکنم 

به مرور بی شعوری های بیشتری آدم میبینه وقتی محبت یک طرفه باشه

توصیه میکنم شما هم شوهرت قانع کنی که بی خیال این محبت کردن بشه چون روزی میاد که بدجور خواهرش دلش میشکنه