2777
2789
عنوان

راز خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 80 پست
عزیزم بشورید با یه چیزی خشک کنید یا اگه دمپایی مشترکه دسشوییه فقط پاتون رو بشورید یه نوع ویروس عفو ...

دقیقا باهاتون موافقم که خیلی مریضیامون به خاطر کار های خودمونه ،. عزیزم دیگه چیا به نظرت میرسه بهم بگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم یعنی بعد از هر وعده غذایی نخ بکشم؟

آره عزیزم..من ک حتی یه دونه پرتقالم بخورم نخ میکشم..از اون نخ دندون عصایی ها گرفتم ..شده عصای دندونام😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
جدی میگی عزیزم ؟؟ شما خودت امتحان کردی که موهای زائد رو‌کم میکنه ؟؟ مطمعنی ؟؟

من تازه شروع کردم 

ولی دیگران تجربه داشتن

پیامبر هم تاکید کردن که استفاده کنید

البته یک سری نکات خاص داره که باید بهش توجه کنید.

مثلا اینکه قبل از حموم استفاده کنید یعنی بدنتون اصلا خیس نباشه ( چون اگه خیس استفاده کنید باعث سوزش پوست میشه ) 

چند دقیقه بیش تر نباید روی پوست بمونه ( فکر کنم ۵ تا ۷ دقیقه ، بستگی داره وقتی میبینید موها فرفری شدن نشون دهنده ی اینه وتشه با کیسه ی حموم یا چاقو ( مثلا پشت چاقو مواظب باشید زخم نکنید) پاکش کنید 

سرچ کنید 

روی زخم نزنید 

به ناخون هاتون اصلا نباید بخوره ، چون بافت ناخون رو از بین میبره و ناخن ها نرم میشه ( بعضیا رو ناخونشون گذاشتن گفتن بیش از حد نازک شده) 

وقتی میخواید استفاده کنید دستکشی کیسه ای چیزی دستتون کنید 

تو زمان پریود نباید استفاده کنید

روز چهارشنبه استفاده نکنید ( بعضی ها میگن جمعه هم نباید استفاده بشه )

جایی هم خوندم که نشسته استفاده نکنید، یعنی برای اسفاده باید بایستید

به صورت و گردنتون نزنید ولی برای بقیه ی بدن قابل استفادست ( روی سینه مشکلی نداره ولی نوک سینه نزنید)

بعد از حموم روغنی آبرسانی چیزی استفاده کنید چون باعث خشکی پوست میشه

و اینم بدونید که فوق العاده بد بو هست ، ( همین بوی بدش هم هست که کلی فواید داره ) پس وقتی استفاده کنید که کسی خونه نباشه ( اگه هم که با اعضای خانواده در مورد مسئله ی بوش مشکلی ندارید میتونید استفاده کنید) 

اگه بتونید بعد استفاده خمیرش که از بدنتون جدا کردید رو تو کیسه پلاستیک بریزید و بندازید دور که با آب تو چاه نره بوش کم تر میمونه

اینا اطلاعاتی بود که من در موردش می دونستم

اگه خواستید بازم در موردش تحقیق کنید

بالای صفحتون سرچ کنید نوره، تاپیک های مرتبط رو میاره

اطلاعات خوبی در موردش نوشتن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واقعا دیگه مو در نمیاد ؟ من دپیلون استفاده میکنم همچین تاثیری نداشته پودر موبرم

منم تازه شروع کردم

چیزی که شما استفاده میکنید پودر مو بره 

با نوره فرق داره

نوره ها تا جایی که من دیدم اسم ندارن و رنگ پودرش هم زرده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یه خانمی اینجا که طب سنتی میخوند،میگفت مهمترین درس طب سنتی اینه.رطوبت معده منشا بیماری هاست.برای برط ...

افریننن دنبال همین چیزام ، عالی بود عزیزم ، شما امتحان کردی ؟ چه تاثیری داشت ؟. دیگه چیا بلدی بگو عزیزم

آره عزیزم..من ک حتی یه دونه پرتقالم بخورم نخ میکشم..از اون نخ دندون عصایی ها گرفتم ..شده عصای دندونا ...

میدونم کدومارو میگی😂 ، میترسم انقدر بکشم بد تر اسیب بزنه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا دیگه مو در نمیاد ؟ من دپیلون استفاده میکنم همچین تاثیری نداشته پودر موبرم

بعد باید توجه داشته باشید که زرنیخ دار باشه ( تا جایی که من میدونم اگه زرد نباشه یعنی زرنیخ نداره )

پست قبلیم که در مورد نوره توضیح دادم رو بخونید 

نخ دندون از مسواک واجبتره و دوش گرفتن از عطر زدن

مسواک واجب تره ، البته مسواک زدنی که صحیح باشه

من تازه شروع کردم  ولی دیگران تجربه داشتن پیامبر هم تاکید کردن که استفاده کنید البته یک سری ...

مرسییییی عزیزم دمت گرم ، من قبل استفاده کردم ولی هیچ‌کدوم اینارو‌نمیدونستم ، هفته ای یکبار بزنم ؟ بله ناخن رو داغون میکنه اینو دچارش شدم ، از کجا بخرم که مطمعن باشم اصل هست ؟ چند تومن میخرین شما؟

دقیقا باهاتون موافقم که خیلی مریضیامون به خاطر کار های خودمونه ،. عزیزم دیگه چیا به نظرت میرسه بهم ب ...

دستمال کاغذی توالت رو توی توالت نزارید وبیرون باشه. 

بعد حمام یا موقع حمام باید هوای داخل حمام تهویه بشه وگرنه کامل بسته بودن حمام ونداشتن تهویه باعث رطوبت و رطوبت باعث قارچ وکپک تو خونه میشه

اگه زیاد دچار عفونت زنانه میشید هفته ی یه بار  باژل شستشوی بانوان بشورید