2777
2789
عنوان

راز خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 80 پست

هرررشب اب نمک با غلظت نمک  پایین' قرقره کنی زیاد ' باعث میشه دهان بوی بد نگیره

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
مهم نیست بقیه چی میگن ، بدن خودمونه دوسداریم تمیز باشیم ، منم همینکارو میکنم مگه بقیه نمیکنن؟ عزیزم ...

نه خیلی ها اینکار رو نمیکنن زیاد دیدم.. 

مارال_بانوو هستم کاربر سال 97.7.1 که به درخواست خودم تعلیق شدم 🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه مام میزنم هر روز لباس عوض میکنم یکروز در میون حمام عطر همیشه دارم هیچ وقت بدون بوی عطر ن ...

لیزر واقعا خیلی تاثیر داره ، منم مثل شمام بجز رنگ مو و ارایش و عطر ، عزیزم عطرت چیه که دلتو نزده چندین سال؟؟ و اینکه ارایش کم خب پوست ادم اسیب نمیبینه؟؟ من با ارایش احساس سنگینی میکنم دوست دارم صورتمو زود بشورم 

استفاده از نوره که معروفه به شیمی درمانی طبیعی ، حتی بوش سرطان رو درمان میکنه و کیست ها رو از بین م ...

واقعا دیگه مو در نمیاد ؟ من دپیلون استفاده میکنم همچین تاثیری نداشته پودر موبرم

Cyan به معنای ابی متمایل به سبز💙💚
هفته ای ۱بار سنگ پا میزنم ،بعدش وازلین قشنگ کف پام نرم و لطیف میشه. زیر ناخن هام رو با یه مسواک میش ...

عزیزم دندوناتون سالمه؟ زیاد نخ دندون زدن اسیب نمیزنه؟ مسواک زیر ناخن رو خوب گفتین 

لیزر واقعا خیلی تاثیر داره ، منم مثل شمام بجز رنگ مو و ارایش و عطر ، عزیزم عطرت چیه که دلتو نزده چند ...

گود گرل

همه اسمشو ازم میپرسن هر سه ماه میخرم حدودا ۵۰۰ تومن

نه پوستم خوبه عادت کردم اذیت نمیشم

چایی رو میدونستم ، ولی شستن دمپایی دستشویی خب باعث میشه دمپایی ها همش خیس باشن ناراحت کننده ست که ، ...

عزیزم بشورید با یه چیزی خشک کنید

یا اگه دمپایی مشترکه دسشوییه فقط پاتون رو بشورید

یه نوع ویروس عفونی هست که از طریق مدفوع بقیه یا خود فرد ممکنه انتقال پیدا کنه میتونید سرچ کنید بیشتر بخونید 

یا دسشویی رو آخر هفته ها ضد عفونی کنید

میدونی ما همیشه از این مینالیم که ما بدوت دلیل فلان جامون درد میکنه یا همش دکتریم ومشکل جسمی داریم ولی هیچ وقت دقت نمیکنم که چه جوری داریم زندگی میکنم تاپیکت خیلی مفیده امیدوارم پربازدید بشه

عزیزم دندوناتون سالمه؟ زیاد نخ دندون زدن اسیب نمیزنه؟ مسواک زیر ناخن رو خوب گفتین 

قبلا ک نخ دندون نمی‌کشیدم خیلی خراب میشدن..

۵سالی هست ک مدام نخ دندان استفاده میکنم خدا رو شکر وضعشون خوبه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم بشورید با یه چیزی خشک کنید یا اگه دمپایی مشترکه دسشوییه فقط پاتون رو بشورید یه نوع ویروس عفو ...

من میشورم دمپایی رو به حالت ایستاده میزارم خشک میشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
گود گرل همه اسمشو ازم میپرسن هر سه ماه میخرم حدودا ۵۰۰ تومن نه پوستم خوبه عادت کردم اذیت نمیشم

اسمشو شنیدم ، عزیزم میشه بوش رو‌توصیف کنی ؟ ملایمه غلیظه گلیه گرمه سرده چطوریه چه احساسی میده ؟ من یچیزی میخوام‌بوی تمیزی بده بهم