2777
2789

نیاز گفت یکم خشن نشون میده اما واسه من خیلی مهربونه

رباب خانم لبخند زد وگفت:

-مردی که واسه همه مهربون باشه که خوب نیست

مرد باید واسه همه چنان جذبه ای داشته باشه که

همه حساب ببرنن اما واسه عشقش چنان رام بشه که

عشقش احساس امنیت کنه

تکه ای از رمان طعم جنون 

پیشنهادم اینه بخونید حتمن خیلی قشنگه

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی ربط گزارش بزنید

😐این چه حرفیه خب یه تیکه از رمانه منم خوندمش اتفاقا

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)
چی

یه تیکه از رمانه😂♥️

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)
چه حرفیه؟ عنوان چه ربطی داره؟بی ربطه

این تک نظر خودتونه در اصل منظوره تاپیک رو نگرفتین.

عزیزم ایشون داشتن شوخی میکردن که اگه آقایون میپرسن دخترا چه نوع شوهری دوست دارن این تیکه از رمانو بخونن🥲♥️همین ب خدا

این تک نظر خودتونه در اصل منظوره تاپیک رو نگرفتین. عزیزم ایشون داشتن شوخی میکردن که اگه آقایون میپر ...

نفس کشششششششششش عشقی بخدا بوس بت

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی