2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
براچی موندی تواون زندگی جداشو خب مگه چندبار زندگی میکنی خودت کار کن رو پای خودت وایسا ارزش قاعل باش ...

نمیتونم عزیزم خودم که هیچی ندارم نه پول و پشتوانه وه

خانواده ای که پشتم باشن باید سربارشون هم بشم. اگه بخوامم جداشم باید بچمو بزارم برم که نه من دلشو دارم نه بچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع یه ذره احساس نسبت بهش داشتی ولی فک کنم الان دیگه ناامید شدی  بری برگشتی درکار نیست و ...

اره واقعا خیلی در حقم بد کرد موقعی که میتونس رابطشو بازنش بهتر کنه بخاطر بچش که زندگیشون شیرین تر شه رفت سراغ یکی دیگه. منم خیلی بی مهری و سردی دیدم زبون تلخشو بی پولیشو دارم تحمل میکنم اما نرفتم سراغ یکی دیگه حتی واسه درد و دل. خدا جای حق نشسته و خودشم شاهده من دارم زندگیمو میکنم و تلاشمم کردم و میکنم دیگع اون نمیخواد که درست بشه 

به جهنم گم شه بره عوضیو معلوم نیست با کیا میچرخه نرو سمتش خدای نکرده مریضی ای چیزی بگیری فک کرده ک ...

اره واقعا. چندسال پیش که زگیل گرفته بود اصلا یچیزای چرکی بود. چندروز پیشم فهمیدم اونجاش چقد جوش زده

برن به جهنم

اره واقعا. چندسال پیش که زگیل گرفته بود اصلا یچیزای چرکی بود. چندروز پیشم فهمیدم اونجاش چقد جوش زده ...

ببخشید که میپرسم .از کجا فهمیدی ؟

تو رو خدا رابطه نداشته باشی باهاش .دور از جونت یوقت ازش مریضی میگیری بی شرفت پول دوا و دکترم که بهت نمیده .یه دردی هم بهت اضافه میشه .

اصلا باهات هیچ حرفی نمیزنه ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اون بی وجود انتظار محبت نداشته باش .نگو محلم نمیده کادو روز زن نخریده سمتم نمیاد پول نمیده توجه نمیک ...

اره واقعا این انتظارا بیهودس و خودنو بیشتر اذیت میکنم. اخه خواهراش که میان اینجا با شوهراشون من همیشه غبطه میخورم. اونروز داماد کوچیکشون سر سفره به زنش گفت خانومی اجازه میدی ماشینتو عوض کنم زنشم گفت باشه عزیزم. میخواد بهترشو براش بگیره

میبینن ما چقدر سردیما باز جلو ما هی قربون صدقه میرن منم دست خودم نیس خوشحال میشم که دونفر انقد باهم خوبن اما واسه خودمو زندگیم ناراحت میشم

ببخشید که میپرسم .از کجا فهمیدی ؟ تو رو خدا رابطه نداشته باشی باهاش .دور از جونت یوقت ازش مریضی میگ ...

چندسال پیش که یه عمل کرده بود من کمکش میکردم و بهش میرسیدم متوجه شدم گفتم چیشدا گفت نمیدونم اینا چیه. این جوشام اونروز داشت لباساشو عوض میکرد هی میگفت آخ آخ گفتم چیشده گفت جوش زده منم دیگه هیچی نگفتم.حالا خدا میدونه.

نه اکثر وقتا دیروقت میاد ما میخوابیم. حرفا هم در حد اینو بیار اونو ببر لباسم کجاست و ازاین حرفا

ببخشید ولی شما بساز نیستید این اسمش ی چیز دیگست، خودتون رو با چسبوندن این لیبل دارید مظلوم نشون میدی ...

خودمم میدونم عزیزم الان احساس حقارت و توسری خور بودن دارم اما وقتی زندگیمو بدون پسرم تصور میکنم دیونه میشم. حالا من ۳۰ سالمه اون طفلک که ۷سالشه چجوری دوری مادرشو تحمل کنه  خیلی هم بمن وابستس. 

اره واقعا این انتظارا بیهودس و خودنو بیشتر اذیت میکنم. اخه خواهراش که میان اینجا با شوهراشون من همیش ...

میدونم آدم حرص میخوره .بهت گفتم قبلا .منو و شوهرم ۷ و ۸ ماه باهم قهر بودیم یه کلمه حرف نمیزدیم .یه جاری آشغال دارم اون موقع ها تند تند میومد خونه م .میدید قهریم الکی دلسوزی میکرد .بعد یه دعوای خیلی بدی کردیم با شوهرم خیلی کتکم زد .رفتم پزشکی قانونی و شکایت و دادگاه .بعد اومد دنبالم به زور برم گردوند و خدا روشکر خوب شدیم .بخدا قسم اون جاریم دیگه باهام رفت و آمد نکرد .بعد آشتی رفتم خونه شون یه بار به خواهرای شوهرم گفته بود علی اولا زنشو محل نمیداد الان خیلی باهاش خوب شده بود .

میخوام بگم خدا همیشه آدمارو امتحان میکنه تو هر شرایطی .مطمعن باش اگه قصدشونه دل تو رو بسوزونن تقاصشو پس میدن .

یوقت با خواهرا و مادر عنترش تنها شدیدبگو من فقط بخاطر بچه م دارم تحملش میکنم وگرنه به عنوان مرد و ش‌وهر هرگز نگاه نمیکنم .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

وقاحت تا کجااااااا آخه چرا انقدر کوتاه اومدی و خودتو کوچیک کردی که جرات این کارو هم داره خدای من چه ...

اصلا بخدا یه حرفایی از رابطشون بهم زد من حالم بد شد آدم انقدر نفهم که بیاد با جزییات واسه زنش تعریف کنه حتی حالم بد بود رفتم پیش روانپزشک اونم گفت این چجور مردیه اصلا مراعات حال شمارو نکرده نگفته این زن از درون میمیره داغون میشه با این حرفا و هیچوقت فراموش نمیکنه😔. کلی واسم دارو نوشت تا بتونم کمی آروم شم

چندسال پیش که یه عمل کرده بود من کمکش میکردم و بهش میرسیدم متوجه شدم گفتم چیشدا گفت نمیدونم اینا چیه ...

خب واسه چی پرسیدی چی شده ؟انشاءالله کل تنش پر زگیل شه .به تو چه آخه میپرسی ازش .بزار بره گمشه .

تو اصلا شروع کننده حرف نباش دیگه .

هر چی ام پرسید کوتاه و سرد جواب بده

عزیزم برای مشکلت ناراحت شدم ولی احساس میکنم زن بی اعتماد به نفس و مظلومی هستی…  باور کن زنهای ...

آفرین عزیزم من ازاول اشتباه زندگی کردم و باعث شدم رابطمون به اینجا برسه. تو خانواده ای بزرگ شدم که همش با فحش باهم حرف میزدن سر یه سفره غدا نمیخوردن هرکی واسه خودش‌. نه فامیلی نه دوستی آشنایی که رفت و آمد کنیم نه تفریحی مسافرتی. بابام یا مامانم میومد مدرسه خجالت میکشیدم همه میگفتن بابابزرگته؟ مامانبزرگته؟ اونام بیسواد هستن نتونستن منو خوب راهنمایی کنن نامزد بودم هی میگفتن هیچی نگو هیچی نخوا ازشوهرت بزار پولاشو جمع کنه. الانم که هی مادرشوهرم میگه صمُ بکمُ درصورتی که خودشو دختراش شوهراشونو میشورن اگه بگن بالا چشمت ابروعه

الانم خودم اعتمادبنفس ندارم همش دوس دارم تنهاباشم

میدونم آدم حرص میخوره .بهت گفتم قبلا .منو و شوهرم ۷ و ۸ ماه باهم قهر بودیم یه کلمه حرف نمیزدیم .یه ج ...

خب خداروشکر که رابطتتون درست شه. انشالله زندگیتون شیرین تر شه...

با هیچکدومشون راحت نیستم و نمیتونم حرف دلمو بزنم. اما باخواهر کوچیکش یخورده راحتترم تنها شدیم بهش میگم