2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
خب واسه چی پرسیدی چی شده ؟انشاءالله کل تنش پر زگیل شه .به تو چه آخه میپرسی ازش .بزار بره گمشه . تو ...

اره بخدا اشتبا کردم اصلا موندم چیکار کنم اینجا یسریا میگن بهش نزدیک شو صمیمی شو رابطتو درست کن منم گاهی سعیمو میکنم میبنم نمیشه

خب خداروشکر که رابطتتون درست شه. انشالله زندگیتون شیرین تر شه... با هیچکدومشون راحت نیستم و نمیتونم ...

عزیزم کلی مشکل داریم تو زندگیمون هنوز .۲۰ روز باهاش قهر بودم مثل شمر شده بود .ظالم .از دست خانواده ش عاصی شدم .فقط دارن زندگیمو خراب میکنن .منم خودمو خیلی دست بالا میگیرم جلوشون .خیلی بهم حسادت میکنن .

منم اگه پول داشتم میرفتم .با اینکه شوهرم مرد بدی نیست .

ولی خیلی باید خوب باشم تا شوهرم باهام خوب تر رفتار کنه .یکم خودمو بگیرم و محلش ندم شوهرم از شوهر تو بدتر میشه .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ناراحت شدم برات. نمیدونم چ کمکی کنم. فقط میدونم تا الان کوتاه اومدی و نتیجش شد خیانت پس همچین ...

قربون دل مهربونت...اره هرچی کوتا اومدم و قانع بودم آخرشم مزدم این شد

دیگه اینجا خونه مادرش نمیتونم باهاش دعوا کنم پسرمم میترسه ترجیح میدم سکوت کنم

اره بخدا اشتبا کردم اصلا موندم چیکار کنم اینجا یسریا میگن بهش نزدیک شو صمیمی شو رابطتو درست کن منم گ ...

خیلی ساده و بدبختی بخدا .ببخشیدا ک.ون لقش .

رابطه تون بهتر نمیشه خیالت راحت .شوهرت خیلی بی شرف تر از این حرفهاس که بخواد با زنش خوب رفتار کنه .

دیگه جلوت داشت جونم میداد بهش نگو چی شده ؟

داشت تو چاه میوفتاد دستشو جلوت دراز کرد برو بدتر هولش بده بیوفته تو چاه .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

عزیزم کلی مشکل داریم تو زندگیمون هنوز .۲۰ روز باهاش قهر بودم مثل شمر شده بود .ظالم .از دست خانواده ش ...

خدا کمکت کنه عزیزم. حس خیلی بدیه هی باید سعی کنی خوب باشی یا مراعات کنی که شوهرتم خوب باشه و نیفته رو دنده لج. ادم گاهی خسته میشه

انشالله خانوادشم عاقل شن و دست از سرتون بردارن بزارن زندگیتونو کنین

فرداشبِ آرزوهاس دعا کن

خدا کمکت کنه عزیزم. حس خیلی بدیه هی باید سعی کنی خوب باشی یا مراعات کنی که شوهرتم خوب باشه و نیفته ر ...

انشاءالله که خود حضرت علی حاجتت و از خدا بگیره و زندگیت درست بشه.

چیکار کنم بخدا خیلی درموندم. نه خونه ای نه پس اندازی نه پشتوانه ای مهریمم که سفر کربلاس. چجوری بی تف ...

من اگر جات بودم میرفتم خانه مردم کارمیکردم ولی به این خفت زندگی نمی‌کردم 

خودمم میدونم عزیزم الان احساس حقارت و توسری خور بودن دارم اما وقتی زندگیمو بدون پسرم تصور میکنم دیون ...

دست از تو سری خوردن بردارید دعوا کنید حتی ولی بگید که باید برید خونه خودتون و اگه میخواید تو اون زندگی بنا ب دلایل خودتون بمونید پس دیگه این وضع رو تحمل نکنید بزور هم ک شده فرمون زندگی رو بچرخونید ، شما لایق اینهمه ظلم نیستید ، البته اگه دست بزن نداره

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
نمیتونم عزیزم خودم که هیچی ندارم نه پول و پشتوانه وه خانواده ای که پشتم باشن باید سربارشون هم بشم. ...

چی بگم شرایط سختیه خدا خودش کمکت کنه ولی عزیزم خانوادتو درجریان بذار شاید تونستن کمکت کنن

وقتی یکی دلش بحال خودش نمیسوزه ماهرچقدرم براش دلسوزی کنیم کاری ازمون برنمیاد ایشالا که به فکر بچش با ...

آره واقعا .اصلا گوش نمیده .

بیچاره اون بچه واقعا .

فقط وابستگی خودش و نبینه بچه باید عزت نفس و اعتماد به نفس داشتنم یاد بگیره ...

قربون دل مهربونت...اره هرچی کوتا اومدم و قانع بودم آخرشم مزدم این شد دیگه اینجا خونه مادرش نمیتونم ...

داری اشتباه میکنی ، قدیم هم اشتباه کردی

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡