2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
منطورم این بود زنا ببشتر از مردا از راه بدر شدن الان 70 ورصد زنا بعلاوه شوهر دوس پسرهم دارن اینو بعی ...

درسته عزیزم، متاسفانه جامعه پر آدمهای بی شرفه، چه زن، چه مرد. من یه مدتی بود هر روز دخترمو با کالسکه میبردم بیرون، پیاده روی میکردیم. منطقه مون آروم و خوبه ولی اخیرا، تقریبا هر روز که بیرون بودم، ماشینی میافتاد دنبالم و حرفهای زشت میزد و پیشنهاد دوستی میدادن، میدیدن که بچه دارم ولی براشون مهم نبود، خیلی خیلی ناراحت میشدم و اوج فاجعه رو از این اتفاقات متوجه شدم. 

عریزم زیارت عاشورا و دعا خوندن چاره کار نیس باید فکری بحال خودش و زندگیش کنه چهارروز دیگه مریصی اعصا ...

گلم من ایشونو یکساله میشناسم بخدا .انقدر بهش گفتیم برو کار کن زندگیتو بساز .انقدر حرف شمارو بهش گفتیم ولی هیچ کاری نمیکنه .فقط نشسته خرابشده ی مادر شوهره و ادامه ی داستان ...

وقتی هیچ کاری نمیکنه چیزی ندارم بهش بگم که جز خوندن زیارت عاشوراتا شاید معجزه ای بشه .

بخدا از صبح تاپیکشو خوندم سرم داره میترکه .باردارم هستم قرص نمیتونم بخورم.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی برادرات کمکت نمیکنن که از این آدم عوضی جدا بشی ؟

نه بابا کدوم داداش بخدا چندماه خونه مادرم بودم یه بستنی واسه بچم نگرفتن مجرده که هی به بچم فحش میداد و تنها گیرش میاورد میزد. بزرگه هم که خودش هشتش گرو نهش همش ازاین و اون پول میگیره. وسطی هم که کلا ماخواهرارو بلاک کرده زنش هرچی بگه میگه چشم حالا ما سال تا سال نه میبینمشون نه زنگ میزنیم

طلاق بدون پشتوانه و پول و خانواده ای که پشتت باشن وبری سر سربارشون بشی سخته

آسمان جان سلام خودت میدونی ک چقد پیگیدتم مدام سرچ میکنم اسمتو...عزیطم تاپیکت حالنو بد کرد خدا لعنتش ...

مادرش همش اخماش تو همه تا یه اعتراضی ام میکنم طرف پسرشو میگیره. الان تو این ۷ماه که اینجاییم خودشون دارن میبنن که یکسره با دوستاشه یا هیچ حرکتی واسه خونه اجاره کردن نمیکنه اما دم نمیزنن. خودشونو نمیخوان بد کنن

تو رو خدا استارتر رها کن همه چیزو، کاری که بهت میگمو حداقل چهار ماه انجام بده، تمرکزتو از رو شوهرت و ...

اره واقعا حرفات درسته چاره ی دیگه ای هم ندارم دیرروزم با اینکه حالم خوب نبود اما گفتم گناه بچه چیه رفتیم بیرون یدور زدیم اومدیم اینجا یه پارک کوچیک هست بردمش اونجا که کسی نبود سوت وکور بود ترسیدیم برگشتیم. بیخیالی بهترین کاره

دروغ میگه اینطوری گفته تو نری آبروی دختره هرزه رو ببری وگرنه کسی خیلی سخت قبول می‌کنه دخترش اینطوری ...

نمیدونم والا خدا میدونه. اما میگه با خالش میومد مغازه یا خواهرش هی کمکش میکرده که بپیچونه اینا باهم باشن😔

اَه باز یادم افتاد اشکم دراومد منو بچه رو سال تا سال بیرون نمیبره اونوقت😔

شاید ی کسی تو اینستا پیدا کرده بهت نشون میده اینجور دخترا میرن دنباله پسرای پولدار و خوشگل نه دنباله ...

نه عزیزم قشنگ بغل هم بودن تو سفره خونه نشسته بودن. منم هی شک میکردما یبار رو صفحه گوشی شوهرم دیدم پیام اومده زدم روش دیدم نوشته آقایی عشقم نفسم کجایی خوابت برده زندگیم؟ یعنی دنیا رو سرم خراب شد بعد الکی گفت دوستم میخواسته با خط جدیدش سربه سرم بزاره. کلی چیزای دیگه که منه احمق باز باور کردم یعنی باورم نمیشد خیانتکار باشه تو فامیل به چشم پاکی همه میشناسنش هرزه رو

چه بهتر سمتت نیاد اون میره سمته زنهای ارزون وایدزی وگرنه اون یکی زنها پول و ماشین میخواد که این ندار ...

نه بابا با صد نفر نیس ازاین میسوزم که چندین ساله فقط با ینفره و اون ینفر خودشو جوری تو دل این جاکرده که نمیتونه فراموشش کنه. همش استوری های غمیگن یا آهنگای غمیگن گوش میده😔

اخه مرد متاهل عاشق میشه😔

راستی یه چیزی بگم منم تو زندگی خیلی سختی کشیدم از پدر و مادرم ناراحتی کشیدم تا اطرافیانم ، نامزدم که ...

باز خداروشکر که زود متوجه شدی و افرین که جدا شدی

چون خیانت قابل بخشش نیس انگار بخودت خیانت میکنی

من دیگه نمیدونم چه غلطی کنم اگه تعقیبش کنم میدونم همه چیز مشخص میشه

چیکار کنم بخدا خیلی درموندم. نه خونه ای نه پس اندازی نه پشتوانه ای مهریمم که سفر کربلاس. چجوری بی تف ...

سفر کربلا چ دردی ازت دوا میکرد.  ؟  حداقل حق حقوق انسانیت مث حق طلاق و ... رو در کنارش میگرفتی. 

متاسفم برا بی عقلی دخترامون قبل ازدواج و چاره و پناه نداشتنشون بعد پشیمونیشون 🖤

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

ببین حادثه ی کربلا بخاطر این رقم خورد که امام حسین نخواست  زیر ظلم بره .خودشو و تمام خانواده ش ...

اره بخدا همش بخاطر ترس اینکه پسرمو ازم بگیره همه چیو خراب کردم نتونستم طاقت بیارم از فکر و خیال ...

اره دیشبم اومد لین خیالم نبود شامشو دادم ظرفارو شستم اومدم با بچه تو گوشی فیلم نگا کردیم بعد خوابیدم گفتم دیگه واسم مهم نیس با هرکی هم باشه به جهنم. مادرشم خو ش داره میبنه رابطمونو که چقدر سردیم نه حرفی نه چیزی انگار دوتا غریبه ایم. توکل بخدا

سفر کربلا چ دردی ازت دوا میکرد.  ؟  حداقل حق حقوق انسانیت مث حق طلاق و ... رو در کنارش میگ ...

الان میگم کاش لااقل حصانت بچه رو میگرفتم من چقدر ساده و احمق بودم و به اعتماد کردم.

خداازش نگذره که گولم زد

خاک تو سراون دختر که دنبال شوهرتو افتاده.بگو بدبخت بیا وضع زندگی منو ببین بعد ول شو توبغلش

چقدر احمق بوده که باهاش رابطه ام داشته گفته تو اولین عشقم هستی و میخوام مال خودت شم.یعنی خدا نکنه یروز تو خیابون بیینمش

الان میگم کاش لااقل حصانت بچه رو میگرفتم من چقدر ساده و احمق بودم و به اعتماد کردم. خداازش نگذره که ...

واقعا ناراحت شدم برات. نمیدونم چ کمکی کنم. فقط میدونم تا الان کوتاه اومدی و نتیجش شد خیانت پس همچین مردایی به عذر میخام سلیطه بازی نیاز دارن. 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷