2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
عزیزم امضات ناراحتم کرد روح عزیزانتون در آرامش ابدی. فاتحه خوندم واسشون🫂

ممنون جانم روح پدرتون شاد فاتحه خوندم خدا خواهرتم سلامت کنه و غم نبینید.  پدر و تقشهای اصلی خاتواده برن ادم بکلی نابود میشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حالا یارانت دستته با بافت ایکاج ماهی چقدر میمونه برات 

نه بابا دست خودشه میگه پول قبضارو میدم. من کارتم نداشتم دیگه ازاونموقع که واسه وام ازدواج درخواست داده بودیم کارت گرفتم. بابام میفروشه میبینی یماه ۲۰۰ میده یماه ۳۰۰ یماه کمتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتی خودش یبار بهم گفت تو دیگه کی هستی بااینکه خیانتم فهمیدی نرفتی تو چقد بدبخت و آویزونی😔 میدو ...

ببین عزیزم همه آدما مشکلاتی توی زندگیمون دارن من هر وقت مشکلی داشتم و از ته دل از خدا خواستم و بهش ایمان داشتم مشکلم حل شده،خدا خودش توی قرآن میگه کسی که به من ایمان داشته باشه هیچ اندوه و ترسی نداره .بنظرم از ته دلت از خدا بخواه که بت کمک کنه و بعد اقدام به طلاق کن مطمئن باش خداوند راهی رو پیش پات می‌گذارد که از این شرایط بیرون بیایی‌.کافیه به خودش توکل کنی ولی خالصانه.خدا خودش میگه من برای بندم کافیم ،شاید شما پشتوانه نداری،مهریه نداری و... ولی خدا رو که داری.مطمئن باش اگه از ته دل بش توکل کنی و توی این راه قدم برداری از این منجلاب نجاتت میده.

نه بابا دست خودشه میگه پول قبضارو میدم. من کارتم نداشتم دیگه ازاونموقع که واسه وام ازدواج درخواست دا ...

خب قالی بیار بباف بیشتر برات میمونه لااقل میتونی با پولش به قیافت برسی دندونتو درست کنی ‌یادگرفتنشم اسونه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من ۲۹ سالمه. خودمم بعد خیانتش پرسیدم گفتم چرا اینکار کردی مگه من چیکارت کردم گفت خیلی وقته از چشمم ا ...

عزیزم مشکل شما دو نفر فقط نداشتن زبون خوش بوده و سیاست 

به نظرت میتونی دوباره مدیریتش کنی ک خوب بشه؟

من میفهمما بخاطر بچه سکوت کردی احترام میزاری ولی اینجور آدما سکوت و احترام رو نمیفهمن جیغ و داد بزنی بیشتر خودشون رو جمع میکنن 

ایکاش که برنمیگشتی 

آخه چرا پیام دادی که بیا دوباره زندگی کنیم بخدا بعضی وقتها اصلا نمی‌فهممت

تو که دوماه تحمل کرده بودی 

تو این دوماه‌باید مامانتو راضی میکردی که زیر زمین رو بهت بده تمیزش میکردی وسایلتو اونجا میزاشتی 

یه تیکه از وسیلت رو میفروختی باهاش یه جوراب زنونه و مردونه ای چیزای مثل همین می‌خریدی می‌رفتی بساط میکردی میفروختی پسرتم با خودت میبردی 

دیگه تا می اومدی خونه شب بود کمتر هم چشم تو چشم می‌شدی با داداشت اینا

طلاقت رو هم می‌گرفتی 

اونجا درسته دعوا و فحش داشت وای اختیار عمل داشتی می‌تونستی هرجا دلت خواست بری می‌تونستی اینستا و تلگرام وصل کنی 

عزیزم یه پیشنهاد برات دارم

کدوم درست قویه؟مثلت ریاضی،زبان

علوم وحتی ادبیات

میتونی تدریس خصوصی انجام بدی

آگهی بزنی و بری تو آموزشگاهها،به درصدی به آموزشگاه بدی و بقیه هم برای خودت

با مادر شوهرت صحبت کن،شاید تونستی عملیش کنی

نیازی به سرمایه اولیه هم نداره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره حتی مشاورم بهم گفت ببین تو مهریه نداری اگه اونو واقعا میخواست همین فردا طلاقتو میداد و به عشقش م ...

پول مهریه کربلاتو داره که طلاقت بده

پول داره که دوباره بره زیر بارمسئولیت که بخواد عقد کنه،این دخترم متوجه نیست که شوهرت داره ازش سواستفاده میکنه،خرج دوا ودکتر دختره رو مگه میده شب وروز مگه نون میخره سام میخره ناهار میخره براش ؟

مفت مفت داره لذت میبره فقط همین پس خودتو گول نزن

شما هم فقط یه پرستاری برای بچش که اون راحت به عیش ونوشش برسه ومادرشم سرش غر نزنه که بچت داره عذابم میده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ولی یه روز بدون دعوا با آرامش باهاش حرف بزن بهش اقتدار بده با اینکه سخته بهش محبت کن

خرج بچه که میده

بگو تنهاست میخوام بذارم مهد روزانه یه چیزی یاد بگیره

بعد مهد ارزون ارزون پیدا من ازینا که سرای محله ای جایی هست بفرست اون باقیش نگه دار واسه خودت

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
حالا کهشوهرت نمیزاره کار کنی برو خونه بابات تا بخوای کارای ژلاق و...بکنی یه حرفه یاد بگیر مگه تو چیت ...

دقیقا 

همون 300 تومن رو دستمال کاغذی بخره تا غروب یه عالم میفروشه

شنیدم تهران توی مترو دستفروشی میشه خیلی خوبه جات گرم مزاحم نداری دستمال عمده بخری ارزونتر در میاد تا غروب باور کن 300 میشه 500 ت

میتونی بچتم با خودت ببری

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم یه پیشنهاد برات دارم کدوم درست قویه؟مثلت ریاضی،زبان علوم وحتی ادبیات میتونی تدریس خصوصی انج ...

همین لیف بلده ببافه خیلی هنره برهرسرای محله کلاس بذاره بالاخره یه چیزی که بهش میدن

الان دم عیده بزنه تو کار جوراب و شال بچگانه

الان هرکس واسه خودش چیزی نخره واسه بچش میخره

الان موقع کار بازاریاس و دستفروشا