2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم اینکه اینهمه میگه ندارم و پول نیس و منم دندونام ریخته و الانم که بی خونه شدیم چجوری باز رفته دن ...

پس اینهمه کارمیکنه پولش کجا میره .خیلی ساده ای این داره پولارو خرج یکی دیگه میکته

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
والا موندم توکارتون  اخه برادر ب خاهرش ؟؟؟

هی مسخرمون میکنه میگه شمام با این شوهرکردنتون آبرو واسمون نذاشتیم اونکه رفته به معتاد یکی رفته به بی پول و خائن. حالا خودشم بدتر ازماست از زنش مثل چی میترسه و تا یچی میشه زنش ازخونه میندازش بیرون

بخودش میرسه. ازاینا که میرن باشگاه و اندامشون ورزشکاری و قشنگه دماغشم عمل کرده. دستشو بدنشم پر تتو

از کجا میاره پول تتو و ورزش میده یا دماغش رو عمل کرده چند سالشه میسه عکس شوهرت رو بزاری دوست دخترش خوشگله

از کجا میاره پول تتو و ورزش میده یا دماغش رو عمل کرده چند سالشه میسه عکس شوهرت رو بزاری دوست دخترش خ ...

بپرسم که خودشو میکشه میگه پول خودمه بتوچه. بخدا دندونام ریخته ۱۴ تاشو قسطی کشیدم الان سه تا باید درست شه عقبیا هم باید مصنوعی شه که پول ندارم. یبار جلو دکتر تو دندونپزشکی گریم گرفت دلم بحال خودم سوخت

هی مسخرمون میکنه میگه شمام با این شوهرکردنتون آبرو واسمون نذاشتیم اونکه رفته به معتاد یکی رفته به بی ...

با این همه مشکل چجوری اینقد ایمانت قویه که همیشه ختم و دعا میگیری من از خودم خجالت میکشم خیلی وقته اصلا نمیتونم این کارا رو انجام بدم

بپرسم که خودشو میکشه میگه پول خودمه بتوچه. بخدا دندونام ریخته ۱۴ تاشو قسطی کشیدم الان سه تا باید درس ...

خدا نابودش کنه چقدر عذابت میده اصلا پول نمیده بهت چرا نمیری کارگری خونه مرد رو بکنی بخدا بهتر از از این ننگخ 

با این همه مشکل چجوری اینقد ایمانت قویه که همیشه ختم و دعا میگیری من از خودم خجالت میکشم خیلی وقته ا ...

اتفاقا منم از تنهایی و بی کسی رو آوردم به خدا... 😔

خدا خودش مشکل همه رو حل کنه الهی

خدا نابودش کنه چقدر عذابت میده اصلا پول نمیده بهت چرا نمیری کارگری خونه مرد رو بکنی بخدا بهتر از از ...

اتفاقا اون دوماهی که خونه مادرم بودم میرفتم دیگه برگشتم نتونستم برم

خونه خودمم بودم باز واسه همسایه ها پیاز داغی سبزی چیزی بود انجام میدادم اما اینجا خونه مادرشوهرم دست و بالم بستس فقط همون اسکاج میبافم