2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
خیلی ناراحت شدم عزیزم. خدا به دلت آرامش بده الهی خداازاینجور مردا نگذره که دل زنشون رو خون میکنن ه ...

منم

منم

منم 

ببین یکاری کردن این بیشرفا که خنده رو لبامون خشکیده

پس خدا کجاست چرا نمیشنوه قلبم آرووم نیس حسرت یه زندگی با عشق به دلم مونده چقد ما زنا مظلومیم که بخاطر بچهامون مجبوریم بسوزیمو بسازیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظلم گناهه سکوت دربرابرظلمم گناه تر میگن گناه کسی روپای مکتبش نذار ولی من میگم باید بزاری اون پدر وما ...

دقیقااا

قربون دهنت

اسی هم باید یه حرکتی بزنه نمیشه کع اخع اینجوری اون بچه چع گناهی کرذه

خوب عزیزم چی باعث شده ک یهو برعکس بشه رفتارش بالاخره دلیلی باید داشته باشه  کسی میونتون رو خر ...

من ۲۹ سالمه. خودمم بعد خیانتش پرسیدم گفتم چرا اینکار کردی مگه من چیکارت کردم گفت خیلی وقته از چشمم افتادی یادته اوایل زندگی چقد دعوا داشتیم تو عوض اینکه سکوت کنی بدتر جوابمو میدادی و بیشتر از چشمم افتادی😔

بخدا اوایل منم مثل خودش بودم اما کم کم که فهمیدم عصبیه سعی کردم سکوت کنم بااینکه فحشای بدی میدا و تو سرمم میزنه

سلام عزیزم خوبی همیشه پباماتو میبینم و میخونم ولی زبانم قاصره از نوشتن والا نمیتونم چی بنویسم و چه د ...

عزیزم امضات ناراحتم کرد روح عزیزانتون در آرامش ابدی. فاتحه خوندم واسشون🫂

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
اخه خیلیا رو ناامید کردم و و زندگیم اعصاب خوردی شده همه ناراحت میشن😔

خب عادت کردی تو نقش قربانی بمونی

نمیگم برو دعوا و جنجال راه بنداز ولی این رویه مظلوم و قربانی هدفش همینه که مظلوم بمونی دیگه

هرچه هست از آن اوست.
خب منظورش چی بود که عکسش رو با روست دخترش فرستاد 

روز قبلش یهو زنگ زد گفت میخوام یچیزی بگم گفتم چیه گفت من دوساله به یه دخترم و باهاش رابطه داشتم گفتم وا این حرفا چیه چرا دروغ میگی داری سرکارم میزاری گفت نه واقعیه گفتم باشه اصلا هرجی که هست نمیخوام بشنوم تمومش کن گفت نمیشه اون دیگه دختر نیس و فرداشم واسه اینکه باور کنم عکسشونو فرستاد😔

یماه مریض بودم چندکیلو لاغر کردم همش قرص میخوردم

دقیقااا قربون دهنت اسی هم باید یه حرکتی بزنه نمیشه کع اخع اینجوری اون بچه چع گناهی کرذه

اون میدونه دوسش داره وجایی روبرای رفتن نداره وپال پرش روهم بریده وافسردست خودش روکم میبینه .خیالش راحته که بره هم خودش برمیگرده.

مهریمو بخشیدم و این شد وگرنه ۱۱۴ تا بود ۵سال پیش یماه قهر رفتم خونه مادرم اونجام خیلی عذاب کشیدم هی ...

یعنی بعداز بخشیدن مهریه بهت خیانت کرد؟چقدساده بودی بی سوادم نیستی بگیم سواد نداشتی نمیدونی.پس عزیزم هرچی سرت اومده از سادگی خودته پس سعی کن ازین ببعدساده نباشیو اسیر دست سرنوشت نباشی اگرم میخای چندسال دیگه باپسرت بزاری بری پس باید پول داشته باشی واسه اونموقع حتی شده تواون اتاق کوچیک واسه خودت کارجورکن به مادرشوهرت بگو برم فنی حرفه ای خیاطی یادبگیرم تابا مدرکش وام بگیریم بنظرم دیگه با مادرشوهرت درنیفت به زبون بگیرش بلکه اون جورکنه توبری همین نزدیکی خونتون پیش یه خیاط یا تولیدی کاریادبگیری که بعد چرخ بیاری خونه کارکنی.ب مادرشوهرت بگو خرج گرونه منم باید کارکنم گیرم ده سالم اینجا بمونیم بالاخره باید ی اتاق بخریم یانه؟همون مادرشوهره رو ب زبون بگیر 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

عزیزم به عنوان یه دوست بهت میگم تا خودت نخوای زندگیت عوض نمیشه،تچ مسئول زندگی خودتی .اول اینکه به فکر خودت باش،به خودت برس درسته که با آدم اشتباهی ازدواج کردی ولی بالاخره باید تغییر رو از یه جا شروع کنی اول اینکه مستقل شو شوهرتم حرف زد برو ازش شکایت کن بگو نفقمو نمیده مکان زندگیم برام نداره و نمی‌گذارد برم سر کار.غیر از اسکاج هم میتونی کارای دیگه کنی مثلا پیج اینستا بزن ،ترشی درست کنی پیج بزنی،گل سر و تاج عروس درست کنی و...بعدش که دستت تو جیب خودت رفت ازش جدا شو.