2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
سلام گلم ممننون حرفات همه حقه. درسته شاید ۷سال دیگه که پسرم ۱۵ سالش بشه و خودش تصمیم بگیره با کی بمو ...

سلام عزیزم این چندروز تمام حرفات را چندبار چندبار دارم میخونم اصلا هم دلم نمیخواد اینا رابگم هرچند بازم میگی نمیتونم...میدونی ۱۵سالگی یک پسرنوجوان چیه حساس ترین سن اون موقع هم جدا نمیشی چون بازم پسرتو بهانه میکنی پسرت باهات نمیاد شایدم بیاد ولی کجا تواون سن پسرت فکرمیکنی میتونی از اول شروع کنی اونم سنی که چشمش میفته به هم سن سالاش الان بچه است مقایسش بابزرگیش زمین تا آسمان است اگه باخودت ببری نه خونه نه زندگی نه کارنه لباس نه خوردخوراک میدونی پسرت ۹۵درصدبه بیراهه کشیده میشه بااون وضع زندگیش پس اگه واقعا رفتنی هستی الانه کارکن زحمت بکش تا۱۵سالگی بچت لااقل سقفی بالاسرش باشه کارداشته باشی اون شوهرکه شوهرنیست اگه کمی روت غیرت داشت روزمادراون کار راباهات نمیکردپس بهش بگومن باتوکاری ندارم توهم بامن کاری نداشته باش محکم بگومیخوام برم سرکار اصلا ازش نترس بسه هرچی ترسیدی یا احترام گذاشتی به خودت بیا کمی به خاطراون پسری که بهانه اش میکنی واسه این زندگی که هیچ ارزشی نداره پس سلیطه وجنگجوباش مثل خودش 

زندگی واقعی با هوس و خوشگذرونی خیلی فرق می کنه درسته که یک روز میاد که با همسر شما باشه ولی اگه شوهر ...

واقعا اگه اون دختره دوسش داره بکارتشو که میگه با این از دست داده باهاش ازدواجم میکنه اون الکی پیش این گفته که بکارتشو با این ازدست داده چون اگه واقعا دوسش داشت باشوهرت ازدواج کرده بود شوهرت یه روز به همه ی این چیزا میرسه اون دختر یه هرزه بیشترنبوده یا شایدم الانم میدونه که اون یه هرزه س ک باهاش ازدواج نمیکنه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حادثه ی کربلا بخاطر این رقم خورد که امام حسین نخواست  زیر ظلم بره .خودشو و تمام خانواده ش ...

واااقعا حرفاتو باید طلا گرفت. 

ولی حیییف که ب خرجش نمیره که نمیره. .

آزادگی نداره و این تحقیرها رو پذیرفته. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
قربون دل مهربونت عزیزم. بخدا اینجا نمیتونم مادرشوهرم حساسه سر گاز میرم یا سر یخچال همش حس میکنم چشمش ...

قربوونت برم چی بگم عشقم😥🥺🥺🥺

امیدوارم ک خداوند یه خونه عالی نسیبت کنه همراه با زندگی عالی

واااقعا حرفاتو باید طلا گرفت.  ولی حیییف که ب خرجش نمیره که نمیره. . آزادگی نداره و این تحقیر ...

به خدا دردای خودم کمه غصه ب استارترم میخورم همه ش.

من بیشتر دلم به حال اون بچه میسوزه .

استارتر میگه به خاطر بچه م تحمل میکنم ولی من باور نمیکنم حقیقتا

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

قربون دل مهربونت عزیزم. بخدا اینجا نمیتونم مادرشوهرم حساسه سر گاز میرم یا سر یخچال همش حس میکنم چشمش ...

حالا وسایلای پیر هاف هافو  مگه تحفه س مگه عتییقه س که انقد حساسه به وسایلاش؟  الهی خانوادگی با وسایلاشون لا گور برن. زیر گل برن الهیییی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عزیزم هی دنبال ماه عزیز و اذان و فلان که بزنه به کمر شوهرت نباش نه ماه به کمر کسی زده تا حالا نه اذا ...

👌

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام عزیزم این چندروز تمام حرفات را چندبار چندبار دارم میخونم اصلا هم دلم نمیخواد اینا رابگم هرچند ب ...

دقیقا به نظر میرسه مادر شوهر پدر شوهرش خیلی خوبن اما ساده ان

چون تابحال ندیدم ازشون بد بگه 

بنابراین با اونا صحبت کنه بگه من میخوام برم سر کار کار کنم پول در بیارم برای اینده مون

الان ور دل شما بشینم به چه درد زندگیم میخوره

حتما قبول میکنن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اون بی وجود انتظار محبت نداشته باش .نگو محلم نمیده کادو روز زن نخریده سمتم نمیاد پول نمیده توجه نمیک ...

بسپاره که درستش کنه

شوهرش عزیزم اولا خوب بوده خود استارتر میگه تعریف میکنخ ازش

پس الان اگر اون زنا از زندگیش برن شوهرش به خودش بیاد بتونن یه خونه ای اجاره کنن دیگه چی کم دارن الحمدلله با خوشی زندگیشونو میسازن

من دلم از ذات شوهر اسی بد نیست

دلم میگه درست میشه سرش به سنگ میخوره

عزیزم میتونی پسرتو وسیله کنی مثلا بگه بابا من اتاق میخوام من تخت میخوام من مسافرت میخوام 

میشه برسم دریا

بعد اگر به توام بگه نه به اون نمیگه نه

عزیزکم عروسک قشنگم برات دعا میکنم اما دعای ما کافی نیست یکم خودت به خودت بیا

بسپاره که درستش کنه شوهرش عزیزم اولا خوب بوده خود استارتر میگه تعریف میکنخ ازش پس الان اگر اون زنا ...

عزیزم اولاش هم زن خوبه هم مرد .این مردکم اگه ذاتش خوب بود و وجدان داشت این غلطارو نمیکرد .کسی که انسان باشه نمیره دنبال هوا و هوس خودش و خرج باشگاه و تیپ و قیافه ی 💩 خودش بکنه .

کسی که ذاتش بد نباشه عکس خودش و یه هرزه رو نشون زنش نمیده .

این بیشرف اگه حلال زاده بود هیچ وقت وضعیت لباس و ظاهر زنش جوری نبود که طفلی خجالت بکشه از خودش ولی خود الدنگش کتونی آنچنانی بپوشه .

شماهم انقدر تو کامنتا نگو ذات شوهر استارتر خوبه اولا خوب بودن باهم .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

راستش من هیچوقت یادم نمیادب رای چیزای مالی ختم گرفته باشم اما این ماه ختم برداشتم برای اینکه قرعه کشی همراه اول مال من بشه و میگفتم این ماه دیگه باید مال من بشه

اما

تنها کسی که دوس دارم بجای خودم برنده بشه شمایی

امیدوارم برنده بشی اما بر باد ندی 

امیدوارم خدا اون 207 جیگر رو با درایت و عقل بهت تقدیم کنه زندگیت از این رو به اون رو بشه

واااقعا حرفاتو باید طلا گرفت.  ولی حیییف که ب خرجش نمیره که نمیره. . آزادگی نداره و این تحقیر ...

عزبزم این حرفا برای ما ساده اس اون الان توی شرایطی نیست که توان داشته باشه

ببین اگر اذم توقع یه چیزی داشته باشه وقتی اتقاق افتاد امادگیشو دارولی این الان زندگیش بهم ریخته اس یه طرف شوهرش خیانت میکنه یه طرف

نایی براش نمونده

باید ما براش دعا کنیم تا له خودش بیاد

عزیزم استارتر یکم حرفهای خانومهای ابنجا گوش کن پیشنهادات خوبی میدن راهکارهای خوبی میدن 

به هوای نان خریدن از خونه بزن ببرون یه هوایی به سرت بخوره یکم تنها باشی