2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
ببین ذکرایی که بهت گفتم معجزه میکنه، واقعا زندگی منو از این رو به اون رو کرد از نظر مالی، و آرامش، ح ...

عزیزم میشه این ذکراروبه منم بگی

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

آسمان جان سلام خودت میدونی ک چقد پیگیدتم مدام سرچ میکنم اسمتو...عزیطم تاپیکت حالنو بد کرد خدا لعنتش کنه اخه پول نداره ک خرج شمارو بده چطور از این غلطا میکنه چرا ب مادرش نمیگی؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه این ذکراروبه منم بگی

ببین سرچ کن استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین، من شبا قبل خواب میخونم، و استغفار ۴۰۰تایی امام جعفر صادق، اونا رو دوماه باید بخونی، واقعا تاثیر داره، خیلی رزق و روزیت بهتر میشه, و اینکه آرامش میگیری، من بعد از استغفار هفتاد تایی موقع خواب فایل صوتی حدیث کسا رو گوش میدم دیگ عادت کردم، من ی سه چهار ماه پیش ی دعوای بدی با شوهرم داشتم، دعوای خیلی بداااااا، عمیقأ احساس تنهایی کردم، ب پیشنهاد ی خانومی پناه آوردم بخدا، الان شوهرم عالی شده عالیییییی، و اینکه دست ب هرکاری می‌زنیم سود میده، قبلاً همش ضرر بود، حالا نمی‌دونم تاثیر کدوم از ذکراس، الان دوشنبه ختم دوماهه استغفار چهارصدتاییم تموم میشه بلافاصله دوباره می‌خوام از اول ختمشو شروع میکنم ایقد که بهم آرامش میده وابستش شدم

تو رو خدا استارتر رها کن همه چیزو، کاری که بهت میگمو حداقل چهار ماه انجام بده، تمرکزتو از رو شوهرت و کاراش بردار، تو که کاری از دستت برنمیاد جز خودخوری و پیر و افسرده کردن خودت، از امروز تمرکزتو دعا و خودت و بچت باشه، سعی کن خودت و پسرت رو با کارهای کوچیک شاد کنی مثلاً برقصی، یا اینکه حداقل برا پسرت کتاب داستانهای شاد بخونی و کلی جو زندگیتو برا خودتو پسرت شاد کنی، شوهرت کم کم جذبت میشه، خودتو بسپار بخدا، خدا وکیل و حامیت میشه دیگ نمی‌ذاره کسی بهت ظلم کنه

تو رو خدا استارتر رها کن همه چیزو، کاری که بهت میگمو حداقل چهار ماه انجام بده، تمرکزتو از رو شوهرت و ...

به شدت موافقم .خودتو بزن به بیخیالی حرص نخور و بگو خدایا همه چیز رو به تو‌سپردم . برای پسرت از گوگل داستان و اینا سرچ کن بخون ، کارهای کوچیکی که شادتون میکنه مثل توپ بازی انجام بده . من مطمینم درست میشه مطمئنم . سال دیگه هم پسرت میره مدرسه و یکم حال و‌ هواش بهتر میشه ، 

شوهرم میگفت مادرشم میدونه حتی خواهرش و خالش. به اونا گفته زنشو دوس نداره داره تحملش میکنه تا طلاقشو ...

دروغ میگه اینطوری گفته تو نری آبروی دختره هرزه رو ببری وگرنه کسی خیلی سخت قبول می‌کنه دخترش اینطوری بکنه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
نه ندارم اره بابا کاش عکسشو نمیدیدم ۲۰ سالشه سفید و بور و خوش اندام و خوشگل ازاونموقع حالم ازخودم ب ...

شاید ی کسی تو اینستا پیدا کرده بهت نشون میده اینجور دخترا میرن دنباله پسرای پولدار و خوشگل نه دنباله مردای زن دار و آس و پاس ی ماشینم نداره دروغ گفته فقط میخواد عذابت بده خودتو نیاز کاش به حرفم گوش بدی خوب غذا بخور خوب بخودت چه اشکال داره از پدر شوهرت پول بگیر لباس خوب بگیر اعتماد بنفس داشته باش

اره بخدا منم همین فکرو دارم حتی من چندبار رفتم سمتش پسم زد.. دیگه واقعا بریدم

چه بهتر سمتت نیاد اون میره سمته زنهای ارزون وایدزی وگرنه اون یکی زنها پول و ماشین میخواد که این نداره خودتو نباز

شاید ی کسی تو اینستا پیدا کرده بهت نشون میده اینجور دخترا میرن دنباله پسرای پولدار و خوشگل نه دنباله ...

اینستا پره از عکس دختر جوون توهم اینستا نمیری خیالش راحته رفته دنباله زنهای زشت و ایدزی بیخیال خوش باش به خودت و پسرت بری

راستی یه چیزی بگم منم تو زندگی خیلی سختی کشیدم از پدر و مادرم ناراحتی کشیدم تا اطرافیانم ، نامزدم که بهم خیانت کرد اونم میگف مامانه دختره از رابطمون خبر داره منم از عمد آدرس دخترو پیدا کردم رفتم دم خونشون دختره تا منو دید می‌لرزید میگف خانوادم نمی‌دونن اگ داداشم بفهمه سرمو میبره ی دختره سیاه و لاغر مردنی خیلی ازش سر بودم بخدا واگذار کردم زندگیه دوباره شروع کردم کاش به حرفام خوب گوش بدی 

ببین حادثه ی کربلا بخاطر این رقم خورد که امام حسین نخواست  زیر ظلم بره .خودشو و تمام خانواده ش به بدترین شکل ممکن  و مظلومانه ترین شکل شهید شدن ولی هرگز زیر بار حرف زور نرفت  و خواست بهمون درس آزادگی یاد بده .بزرگان هم همیشه گفتن گناه کسی که ظلم و میپذیره از ظالم بیشتره .

اون شوهره حرمله ت که امیدوارم با یزید و شمر محشور بشه ولی تو هم کم مقصر نیستی .

یادته میگفتی وقتی قهر بودی خونه مامانت شوهرت اومد پسرتو برد براش خرید کرد ؟در صورتی که قبلش میگفتی هیچی واسه اون طفل معصوم نمیخره .

حالا چون دوتا نامادری بچه های شوهرشون و کشتن تو هم این و بهونه کردی .صدبارم بچه ها بهت گفتن بزار پسرتو برو کار کن به خودتو و جسم و روح و روانت برس .وقتی قوی و مستقل شی نه تنها شوهرت بلکه همه ازت حساب میبرن و بهت احترام میزارن ...قرار نبود پسرتو تا همیشه رها کنی که .هفته ای دو سه بار میتونستی ببینیش .وقتی اسم اون الدنگ بی غیرت از شناسنامه ت پاک میشد خیریه ها کمکت میکرد .میتونستی وام بگیری یه جای کوچیک و کم کم رهن کنی و زندگی کنی .و شاید یه آدم درست و حسابی هم میومد تو زندگیت ...ولی متاسفانه گفتیم و خودمونم شنیدیم ...

فکر کردی اون شوهر بی همه چیزت میتونه زن بگیره ؟مردم دختر کورشونم دست اون نمبسپارن الان .

حالا هم که حرف خودتو میزنی پس خواهشا به اون کثافت حرمله به عنوان شوهر نگاه نکن .به خودت و ما قول بده که از این لحظه به بعد به اون آشغال به عنوان یه تیکه ننگ نگاه کنی که زندگی تو به لجن کشیده .محلش نده حرص نخور .فکر کن هر شب داره با یکی میخوابه بگو به جهنم .

دیگه به هیچ وجه سمتش نرو واسه رابطه اونم خواست پسش بزن .این درست بشو نیست .فقط باید خدا جوابشو بده .البته اینایی که دارم میگم از رو گفته های خودته .

الانپ هم باید کور بشی هم لال و هم کر .کار نداشته باش که بچه ها و نوه هاشون چیکار میکنن میان و میرن هیچی نگو تا بتونی کنار بچه ت همونجوری که میخوای زندگی کنی .

شاید شوهرت یه هرزه ی جدید پیدا کرده به جز قبلیه .

ولشون کن دیگه .به مادر شوهرتم بگو که فکر نکنن از ترس گشنگی موندی تو اون خرابشده شون .

با حالت دردو دل بگو من فقط بخاطر بچه م دارم تحمل میکنم .وگرنه پسرتو واگذارش کردم به خدا .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم عکس شوهرمو دوس دخترشو دیدم که بغل هم بودم خودشوهرِ نامردم واسم فرستاد😔

براچی موندی تواون زندگی جداشو خب مگه چندبار زندگی میکنی خودت کار کن رو پای خودت وایسا ارزش قاعل باش براخودت