2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
اصلا خانواده بی احساس و سردی دارم. خواهر بزرگم ازدواج اولش زوری بود بخدا یادمه مامان و بابام با چوب ...

خدای من

مشکل خانوادتون این تیست که شمارو به زور شوهر داده

اینه که نتونستید استقلال داشته باشید ومظلوم بار اوردنتون

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خدای من مشکل خانوادتون این تیست که شمارو به زور شوهر داده اینه که نتونستید استقلال داشته باشید ومظ ...

خودمم همینم یعنی اگر فکر کردی منم زرنگم اصلا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای من مشکل خانوادتون این تیست که شمارو به زور شوهر داده اینه که نتونستید استقلال داشته باشید ومظ ...

اره واقعا هممون نه اعتماد بنفس داریم نه قوی هستیم. اینهمه شوهرم منو کتک زده سه تا داداش دارم تا حالا هیچکدومشون یبار نزدن تو گوشش ازشم میترسن

عزیزم دختری که بخاطر شوهرم رگ دستشم زده وحتی اومده تو خونم و باهاش رابطه داشته بنظرت به حرف پدردمادر ...

زندگی واقعی با هوس و خوشگذرونی خیلی فرق می کنه درسته که یک روز میاد که با همسر شما باشه ولی اگه شوهرتون امکان ازدواج با ایشونو داشت فکر می کنین صبر می‌کرد؟ دوست ندارم ناراحتتون کنم ولی چنین مرد بی وجدانی اگه وضعیت مالی خوبی داشت یک لحظه هم خودشو معطل شما نمیکرد، چشمهاتونو به روی واقعیت باز کنین هیچکس این مردو نمیخواد و لیاقت شما را هم نداره.  

من زنهای ضعیف مثل استارتر زیاد دیدم.

بخدا من اگه منه نوعی بهش بگم من خونه جنوب تهرانه.میام مث معلم خصوصی بهت تو خونه خیاطی یاد میدم.بچتم نگه میدارم واست تو تو خونه کار کن.

چرخ هم بهت میدم قرض،باز یه بهونه ای میاره.

توی مترو روزی صدتا خانوم همسن شما از ۶صبح تا ۱۰ شب جنس میفروشن.

اکثرا هم واگن خانمان.اگه تو کننده باشی بچت که مدرسه نمیره،مادرشوهرت ۲۰سال نوه دختری نگه داشته چندماهم نوه پسری شو نگه میداره.

بچه شیرخوار که نیست که بگی خیلی زحمت داره،یه بشقاب غذا میذاره جلوش میخوره،خودشم دستشویی میره خودشو میشوره.

شوهری که ازصبح تا شب نیست.چکاره تو داره؟

شب هم بیا پیش پسرت بخواب دستش تو دستت باشه که نامادری نکشدش.

اگه حس زشتی و بی اعتماد بنفسی داری،ماسک بزن،کامل حجاب کن اصلا قیافت معلوم نباشه.

تا اول مهر سال آینده اینجور کار کن یکم پول جمع کن.

تو که طلاق بگیر نیستی چون شوهر آشغالت رو دوست داری.والا من جات بودم میرفتم ازون خونه،روزا کار میکردم،شبا هم میرفتم گرمخونه شهرداری میخوابیدم.

بخدا اون مادرشوهرم انسانه،ببینه تو داری تلاش میکنی کمکت میکنه.

حیف من تهران نیستم و الا میومدم حضوری میدمت و هلت میدادم به سمت زندگی.

از گوشی و تاپیک زدن هیچی عایدت نمیشه.

حیف این همه مشاوره که از خانمهای عاقل اینجا میگیری و گوش نمیکنی

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
ای بابا چه سرنوشت بدی داشتن بچه هاش. من بخاطر پسرم دعوا نمیکنم باشوهرم بحث نمیکنم جوابشو نمیدم و فق ...

لازم نکرده بگی بابا چقدر دوستمون داره فردا پسرت دُم در بیاره آره بابا خوبه تو بدی . بعدشم مگه پسرت دور از جون کودنه خودش داره شرایطو میبینه .

عزیزم نمیدونم چرا خودتو انقدر گول میزنی چرا هی تکرار میکنی نامادری میاد بلایی سر پسرت میاره .آخه شوهرت چی داره که نامادر ی بیاره سر پسرت خونه داره ماشین  داره پس انداز داره .اخلاق داره‌‌ کدوم خری زنش میشه  و بچه اشو نگه میداره . به پیر به پیغمبر هیچکی زن شوهرت نمیشه اگر هم بشه بچه نگه نمیداره.شوهرتو فقط واسه هرزگی میخوان تمام

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
اره واقعا هممون نه اعتماد بنفس داریم نه قوی هستیم. اینهمه شوهرم منو کتک زده سه تا داداش دارم تا حالا ...

ببین عادت داری دیگرانو مقصر کنی همیشه .

خودت اگر جسارت داشتی نیاز به برادر نبود.

دختر عمه من هیچککککس پشتش نبود با دو تا بچه طلاق گرفت با پادویی تو خیاطی داره روزگار میگذرونه.

لازم نکرده بگی بابا چقدر دوستمون داره فردا پسرت دُم در بیاره آره بابا خوبه تو بدی . بعدشم مگه پسرت د ...

همون دختری که بخاطرش رگشو زد و باهاش خوابید گفت میخوام مال خودت شم معلومه زنش میشه

همون دختری که بخاطرش رگشو زد و باهاش خوابید گفت میخوام مال خودت شم معلومه زنش میشه

دختره رگشو زده ؟ 🤣😐

اونوقت این همه کاربرا میگن ساده ای میگی نه.

من برات دعا نمیکنم که شوهرت سر عقل بیاد  به حق این شب عزیز  خدا بهت شجاعت و جسارت بده ازین زندگی دل بکنی روی پای خودت وایسی . اونوقت تازه معنی زندگی رو میفهمی. 

اسمان جان خوب میشناسمت و همیشه پیگیرت بودمو هستم از قبل از که تعلیق بشی و مهستی بودی 

بخدا خانمهای اینجا خیلی بهت راه کارهای خوبی دارن میدن ولی خودت حرفت همونه که همونه 

اخه زن بگو یا علی به خودت بگو شدنی هست 

یه حرکتی کن لااقل کارای شوهرت رو نادیده بگیر تا کمکم اعتماد بنفست بیشتر بشه کلن بزن به بیخیالی 

الان که خونشی بچت هم پیشته پس نترس 

همون لیف که میبافی چندتا عروسک و چندتا کیف کوچیک بچگونه بباف  ببر بده مغازه دارا یا خرازی برات بفروشن کمکم از صفر شروع کن میدونم سخته خیلی واصلا نمیتونم خودمو توی شرایطتت بزارم 

ولی چی میشه کرد؟ راه حل دیگه ای داری ؟؟

پس در کناردعا و راز و نیازت یه حرکتی کن 

خدا گفته از شما حرکت از من برکت 

دختره رگشو زده ؟ 🤣😐 اونوقت این همه کاربرا میگن ساده ای میگی نه. من برات دعا نمیکنم که شوهرت سر ع ...

اره حضرت یوسفه دیگه  چرا رگشو نزنه 

نمیدونم چی از این مرده دیده که رگشو زده ای خاک عالم بر ملاج سرش 

خیلی جالبه که اسی هر چی شوهرش میگه باور میکنه، به خدا اصلا همه اینا دروغه، نه رگی زده شده نه رابطه ی بوده، شوهر اسی رفته به دروغ گفته مجردم به دختره، اونم بچه بوده فکر کرده یکی عاشقشه. چهار روز باش بوده بعد دیده این آدم نیست و بگیر نیست رفته، شایدم فهمیده متاهله، بقیش همش دروغه. الانم این دروغا رو میگه که الکی خودشو گنده کنه بگه من انقد شاخ و عالیم که دخترا برام له له میزنن و رگ میزنن. ولمون کن بابا