2777
2789
عنوان

دلم برای گربه ها تو این هوا کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
خونهی ماعم ویلاییهتوی حیاط درست کردی؟یا زیرزمینزیرزمین ما وسیله خاصی نیستش،بدبختی مادرم مخالف سرسخته ...

گوشهی پاگردمون بین در ورودیه حیاط و در ورودیه خود واحد یه محیطه حدودا ۶.۷ متری داریم که کلا یه جا کفشی اونجاست

من با کارتن سه تا جا درست کردم

دوتا هم ظرف خاک گذاشتم

تا حدودای ساعت۱۲.۱ صبر میکنم خودشون میان وقتی دیدم اومدن در ورودیه حیاطو میبندم محیط گرم میشه

اگر هوا مثل امشب خیلی سرد بود یه هیتر برقی کوچیکدارم میزنم اونجا یکم که گرم شد خاموش میکنم

گرم میخوابن تا صبح

صبحم ساعت ۶ همسرم میره سرکار لای درو باز میزاره این کوچولوها اگه بخوان برن بیرون

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه ها از خیلی قبل از خلقت شما بودن و هنوزم هستن طبیعت و چرخه خلقتشون اینطوریه که اونایی که قویتر و تواناترن میمونن اونایی که ضفیفترن باید حذف بشن انسانها با دلسوزی بی جا باعث حفظ ژنهای ضعیفتر حیوانها شدن و چون نمیتونن غذا و فضای مناسب پیدا کنن ب سختی میفتن و در واقع انسانها فکر میکنن دارن لطف میکنن در واقع دارن ظلم میکنن به اون بندگان خدا

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جاشون بالای درخته،اما خب هر چی باشه سرمارو میفهمناخی،پس اعتماد کرده بوده بهت

ممیرفتم واسش چیزی میخریدم بهش میدادم نمیدونم ولی ی مدته نیس

نازنین اکبر 🎀سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

اتفاقا ما هم خونمون آپارتمانی خودمون همکف هستیم و حیاط پشتیمون سه تا گربه میان بالکنمون الان 20 روزه مرتب واسشون غذا میزارم سنگدون مرغ بسته ای میخرم اوایل هم هر چی بال و گردن تو یخچال بود براشون آبپز میکردم همین الانم تو فکر بودم فردا برم با نایلون جای گرم براشون درست کنم

☹️☹️☹️☹️

جانم چی شد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اتفاقا ما هم خونمون آپارتمانی خودمون همکف هستیم و حیاط پشتیمون سه تا گربه میان بالکنمون الان 20 روزه ...

غذای خام براشون خوب نیست

مخصوصا جگر مرغ چون آهنش زیاده باعث نرم شدن استخوناشون میشه

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

اتفاقا ما هم خونمون آپارتمانی خودمون همکف هستیم و حیاط پشتیمون سه تا گربه میان بالکنمون الان 20 روزه ...

جگر مرغ نمیدونم بهشون خیلی پر ضرر هست فقط سنگدون مرغ یا تخم مرغ سرخ شده یا بال گردن نیم پز