2777
2789
عنوان

زن همسایه تنها زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 94 پست
اگه این سمت ها نیس پس واسه جی تاپیک زدی دقیقا؟

خوابت میادا مشخصه دیگه از دو رو بازی و سواستفاده گریش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا یکی از فامیلای دور شوهرم خانومه من و ببینه بی محلی میکنه شوهرمو ببینه گل از گلش میشکفه بیش ...

وای میبینی چه حس بدیه؟ بالاخره یکی درکم کرد. تو چجوری با این آدم برخورد میکنی؟

مادر شوهر مننننن

واییی همیشه میگه فلانیو میبینیییی مثلا طرف زنه میگه زنه فلان و بسانه شوهرش عالللیههه طفلک مرده

بعد اگر طرف مرد باشع به این بدی کرده باشه میگه واییی مرد بدبخت لابد زنه مجبورش کرده 😑

کلااا یه علاقه خاصی به این داره که به بقیه بگه همهیییی مردا خوبن زنا بد

ایشونم ۲۵ ساله تنها تو یه خونه زندگی میکنه برا خودش

از پدرشوهرم جدا شده و بچرو هم تو دوسالگی(همسر من) داده به پدر و گفته من نمیتونم از بچت نگهداری کنم

حتی شده جلو من گفته دامادتون خیلییی خوبه خواهرت فلانه😑😀یا خواهرت یادش داده

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

خوابت میادا مشخصه دیگه از دو رو بازی و سواستفاده گریش

خب دو رو باشه

چ اهمیتی داره؟ مگه تاثیری تو زندگی اسی داره ی زن غریبه

خیلی ها تو اجتماع دو رو هستن مگه باید کاری کنیم

مادر شوهر منننننواییی همیشه میگه فلانیو میبینیییی مثلا طرف زنه میگه زنه فلان و بسانه شوهرش عالللیههه ...

وای😂بخدا درکت میکنم. اینا زنهای پیکمی هستن و مردپرستن. زنها رو آدم حساب نمیکنن توی مغز پوسیدشون

یعنی انسان فقط واسه خیانت ناراحت و اذیت میشه؟ واسه موضوعات دیگه اصلا اذیت نمیشه؟ مغز کوچیکی دارین بخ ...

خب واقعا اصلا نمیفهمم داری برای چی اذیت میشی

چرا دغدغه ات پیرزن همسایه شده ؟ مگه خودت زندگی نداری؟

خب واقعا اصلا نمیفهمم داری برای چی اذیت میشی چرا دغدغه ات پیرزن همسایه شده ؟ مگه خودت زندگی نداری؟

😐😐زندگیم توی این محل و این کوچه هست. روزی چندبار میرم بیرون و اداهای این پیرزن رو میبینم. نمیدونم چرا مقاومت میکنی در درک این موضوع.

وای😂بخدا درکت میکنم. اینا زنهای پیکمی هستن و مردپرستن. زنها رو آدم حساب نمیکنن توی مغز پوسیدشون

اوووف خیلی تو مخن

فقط به اینجور آدما باید گفت نر پرست

نوهی خواهراشو از هم سوا میکنه

اونی که دختررو اه و پیف میکنه ولی اونی که پسره ببخشید ببخشید معذرت تو جمع قربون اونجاش میره😑😑

حالم ازش بهم میخوره

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

خب دو رو باشهچ اهمیتی داره؟ مگه تاثیری تو زندگی اسی داره ی زن غریبهخیلی ها تو اجتماع دو رو هستن مگه ...

وا قطعا تو جامعه خیلی چیزا هست

ولی قرار نیست به بقیه گیر بدیم که

موضوع آدمی هست که باهاش برخورد داری

شما راضی هستی پدرت واسه آدمی که از قصد به شما توهین می کنه کمکی بکنه؟

ضمن اینکه ایشون اگه بخواد در مورد این خانم به مردای خونشون حرفی بزنه باور نمی کنن

من ترجیحم اینه ایشون باید دم اون خانم رو قیچی کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

این باید همسایه من باشه بخدا ی کارای باش میکردم به یه ماه نکشیده کارش به قرص اعصاب برسه

ولی من توبه کردم از این کارا عواقب خوبی نداره از سامانه ثنا پیام میاد زرت و زرت😂😂❤️🩹❤️🩹

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌