2777
2789

نمیدونم چه اتفاقی افتاده یع بار قبل موعد زدم یه بارم بعدش هردو مثبت شد ولی الان کلی خون اومد ازم😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ازمایش بده من یه بار تو هفته 9 اینجوری شدم زنگ زدم با گریه به ماما گفت اگر قطع شده چیزی نیست واقعا هم چیزی نشد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درد چی داری؟منم آزمایشم مثبت شد چهار روز بعد خون ریزی داشتم رفتم دکتر گفت سونو انجام بده اگه اوکی بو ...

نه درد ندارم

الان فردا برم ازمایش بدم ؟ چون فقط بیبی زده بودم دوبار دکتر وقت گرفته بودم برا ۹ دی به نظرت فردا صبح برم ازمایش بدم اگه مثبت بود شب برم دکتر یا الان که خون اومد دیگه ازمایش نمیشه داد نمیدونم چیکار کنم

برو ازمایش بده من یه بار تو هفته 9 اینجوری شدم زنگ زدم با گریه به ماما گفت اگر قطع شده چیزی نیست واق ...

ینی اگه ادامش نیاد چیزی نبوده ؟؟ الان من چیکار کنم نوروخدا راهنماییم کن خیلی حالم بد شد

ینی اگه ادامش نیاد چیزی نبوده ؟؟ الان من چیکار کنم نوروخدا راهنماییم کن خیلی حالم بد شد

من نمیدونم هفته 9 بودم یه عالمه خون یهو اومد و قطع شد زنگ زدم گفت اگر قطع شده چیزی نیست و نگران نباش البته الان پسرم به دنیا اومده و بزرگ شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه درد ندارم الان فردا برم ازمایش بدم ؟ چون فقط بیبی زده بودم دوبار دکتر وقت گرفته بودم برا ۹ دی به ...

آزمایش حتما بده.مثبت بود زیر نظر دکتر باش.شیاف بهت بده اگه کثبتب

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه چیزی نیست .من خودم دو روز قبل بی بی چک لک خون دیدم و فکر کردم پریودم بعد دیدم مثبت شد وکم کم رفع شد .و شاید خدایی نکرده هماتوم باشه که چیز خیلی بدی نیست .با شیاف و کمی استراحت آدم خوب میشه

من یه سری اینجوری شدم .بارداری شیمیایی بود و دکتر گفت احتمالا تخمک و اسپرم ضعیف بودن و لقاح ضعیفی صورت گرفته .البته بعد از حدود دو هفته از موعدم خونریزی شد

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم