بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد چی داری؟منم آزمایشم مثبت شد چهار روز بعد خون ریزی داشتم رفتم دکتر گفت سونو انجام بده اگه اوکی بو ...
نه درد ندارم
الان فردا برم ازمایش بدم ؟ چون فقط بیبی زده بودم دوبار دکتر وقت گرفته بودم برا ۹ دی به نظرت فردا صبح برم ازمایش بدم اگه مثبت بود شب برم دکتر یا الان که خون اومد دیگه ازمایش نمیشه داد نمیدونم چیکار کنم
نه چیزی نیست .من خودم دو روز قبل بی بی چک لک خون دیدم و فکر کردم پریودم بعد دیدم مثبت شد وکم کم رفع شد .و شاید خدایی نکرده هماتوم باشه که چیز خیلی بدی نیست .با شیاف و کمی استراحت آدم خوب میشه
من یه سری اینجوری شدم .بارداری شیمیایی بود و دکتر گفت احتمالا تخمک و اسپرم ضعیف بودن و لقاح ضعیفی صورت گرفته .البته بعد از حدود دو هفته از موعدم خونریزی شد
روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم