2777
2789
عنوان

چند روز دیگه ۲۴ سالم میشه!!!اصلا باورم نمیشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 99 پست
مبارک باشه عزیزم بسلامتی منم یماه دیگ ۲۵ میشم انکار دیروز بود کلاس اول رفتم🍂😀

منم بهمن ماهیم 

اره واقعااا من که تو دوره ی دبیرستانم گیر کردم انگار زمان از اون موقع به بعد برام متوقف شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۹ دی ۲۳ سالم میشه خبلی افتضاح وچرت وناراحت کنندس کاس روز تولدم بمیرم

تولدت پیشاپیش مبارک عزیزم❤️🌹

کاملا درکت میکنم چه حالی داری 

از صمیم قلب از خدا میخوام  تو سن جدید بهترین اتفاقا برات رغم بخوره😘😘

تولدت پیشاپیش مبارک عزیزم❤️🌹 کاملا درکت میکنم چه حالی داری  از صمیم قلب از خدا میخوام   ...

ممنونم گل من🩷

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

عب نداره تا ۳۰ سالگی وقت داری یه چی بشی

همش ۶ سال دیگه مونده 

فکر میکردم تو دهه ۲۰ تا ۳۰ قراره بهترین دوره زندگیم باشه ولی بدترینه😢🤦‍♀️از این دلم میسوزه که ۴ سال از این ۱۰ سالو اصن زندگی نکردم و نمیتونم برگردم عقب دوباره تجربش کنم

منم ۲۵ بهمن ۲۴ سالم میشه خداروشکر دوتا دسته گل دارم یه شوهر خوب دارم شکر راضیم ولی خیلی زود ۲۴ سالم ...

خداروشکر که از زندگیت راضی هستی و احساس خوش بختی میکنی منم ۲۱ بهمن ۷۸ هستم

منم بهمن ماهیم  اره واقعااا من که تو دوره ی دبیرستانم گیر کردم انگار زمان از اون موقع به بعد ب ...

من ۲۱ بهمنم توچی

اصلا نسل ما خیلی زود بزرگ شد حس میکنم بچگی نکردیم اصلا

من ۲۱ بهمنم توچی اصلا نسل ما خیلی زود بزرگ شد حس میکنم بچگی نکردیم اصلا

منم ۲۱ بهمنممممم

اره واقعا نسل ما برای این حجم از نا امیدی و سرخوردگی زیادی جوون بود حق هممون یه زندگی شادو بدون دغدغه های مسخره بود💔😢