بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دهه ی بدیه فکر میکردم دهه ۲۰ تا ۳۰ سالگی بهترین اتفاقا قراره بیوفته ولی هیچچچ😞😞😞
مثل من. مال من از ۱۸ سالگی شروع شد بعد گفتم خب اشکال نداره ۲۱ سالگی دیگه درست میشه نشد گفتم ارشدمو بگیرم میرم سرکار وسط پایان نامه نوشتن حامله شدم تا بچم بزرگ بشه فراقت پیدا کنم دیدم داره ۳۰ سالم میشه و به اون چیزایی که میخواستم نرسیدم.
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
منم بهمن میشم ۱۸ نصیحت دارین بکنین بهم؟ اینمبگم خیلی گیجم تو زندگی تو هدف....
عاشق نشو 🥴
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
من ۳۳ سالمه و همشو تلاش کردم واسه رسیدن به ارزوهام. خیلی هم شادم فقط دوست دارم ازدواج کنم که انشالله ادم خوب پیدا میشه. به یسری ارزوهام رسیدم واسه یسریم دارم تلاش میکنم. خدابزرگه
واسه خودتون هدف تعیین کنین و براش تلاش کنین
یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام