2777
2789
عنوان

چند روز دیگه ۲۴ سالم میشه!!!اصلا باورم نمیشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😢😢😢خیلیا مثل خودمونن انگارو کاملا عادیه 🤦‍♀️🤦‍♀️ ما دهه هفتادیا خیلیامون مثل هم ناامید و ا ...

ممنون عزیز دلم انشاالله شمام ب آرزوهاتون برسید گلم❤❤

ایشالا امسال با کسی که لایقته و واقعا عاشقته آشنا و یه ازدواج عاای نصیبت شه عزیزم

دو ماه دیگه سال تمومه😂باید ضربتی عمل کنم

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
کاملا میفهممت با این تفاوت که من هنوز ازدواج نکردم و حتی عشق رو هم تجربه نکردم .ولی بازم خیلی عالیه ...

من اگه نمیخواستم درس بخونم که دیپلمم نداشتم. من تو سن کم با اصرار خودم و شوهرم و با مخالفت های شدید خانوادگی ازدواج کردم چالش های سختی رو پشت سر گذاشتم. 

خداروشکر زندگی بدی ندارم. ولی هدفم از این همه درس خوندن سخت تدریس بود که بهش نرسیدم و خیلی ناراحتم.😔

من اگه نمیخواستم درس بخونم که دیپلمم نداشتم. من تو سن کم با اصرار خودم و شوهرم و با مخالفت های شدید ...

دورت بگردم🥲🥲🥲

میدونم شاید حرفم برات خنده دار بیاد ولی اگر هنوز یه درصد امید داری که بتونی موفق شی بلندشو و واسش تلاش کن خدا ام کمکت میکنه

دورت بگردم🥲🥲🥲 میدونم شاید حرفم برات خنده دار بیاد ولی اگر هنوز یه درصد امید داری که بتونی موفق ش ...

ممنون عزیزم. امیدوارم به اگه یه قدم برای خواسته هات برمیادری خدا ۱۰۰ قدم کمکت کنه. 

موفق باسی