2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34843 بازدید | 206 پست
پیش یکی از اون بهتر رفتم گفتش اون دعا کلا تا ۴۰ رور دوام داره و از بین رفته اگه میخوای تمدید کن ... ...

پس چرا اون دعا اثر نکرده ؟!

من یکی از فامیل هامون دیوونه شد روانی شد ولی پیش یکی بردن و میلیونی خرجش کردن و اخر سر بردنش قبرستون صدقه دادن پخش کردن الانم خوب شده شبیه شما بود برای همین پرسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا اون دعا اثر نکرده ؟! من یکی از فامیل هامون دیوونه شد روانی شد ولی پیش یکی بردن و میلیونی خرج ...

نمیدونم طرف عاشقم نشدش هیچ زندگی دوتامون به فنا رفت 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
هروز سوره یس و جن خوندم و شبها سوره بقره پخش کردم تو خواب طوری خفم کرد که از سوره بقره میترسم 

حسخفگی داشتی انگار کسی یعنی خفت میکرد؟ 

احساس سنگینی روی بدنت مخصوصا سینت هم داشتی؟ 

صداها یا سایه یا چیزای ترسناک میدیدی؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

حسخفگی داشتی انگار کسی یعنی خفت میکرد؟  احساس سنگینی روی بدنت مخصوصا سینت هم داشتی؟  صدا ...

بله 

بله سنگینی رو سر هم داشتم انگار سرم فشار میداد به بالش و بعضی وقتا تو گوشم سوت میکشه 

نه 

البته خواب ترسناک که تا دلت بخواد 

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
جن میتونه وارد بدن بشه و تو رگ خونی حرکت کنه طبیعیه که مریض شدی

عزیزم سوره یا آیه ای از قرآن که خداوند اشاره یه تسخیر انسان توسط اجنه کرده باشه رو میگی؟ 

تو کدوم سوره و آیه خدا به تسخیر بدن و کالبد انسان توسط جن اشاره کرده من تو سوره جن هم ندیدم. 

از امامان یا پیامبر حدیثی چیزی در مورد جن زدگی و تسخیر انسان توسط اجنه هست؟ 

موردی از جنگیری امامان و پیامبرمون اصلا شنیدی که حتی یک مورد کسی جن زده شده باشه حضرت محمد یا یکی از امامانمون بره بالا سر فرد تسخیر شده و جنگیری کنه؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

عزیزم سوره یا آیه ای از قرآن که خداوند اشاره یه تسخیر انسان توسط اجنه کرده باشه رو میگی؟  تو ک ...

عزیزم سوره یا آیه ای که خدا تعداد رکعات نماز گفته باشه میگی؟ 

میشه بگی تو کدوم آیه تعداد رکعات نماز صبح امده؟ 

بله عزیزم روایات در مورد افرادی که جن زده. شدن و اجنه اذیتشون میکرد و پیش اهل بیت رفتن و نجات پیدا کردن هست چون شما نخوندی و تجربه نکردی دلیل برنبودش نیست 

ارع میگن که خرسه رفته در خونش ک براش دعا بنویسه و بچه دار شه ‌‌  و اینم نوشته  و بچه دار ش ...

جــــــــــان 😳🙄

خرسه رفته جلوی در خونه دعا نویسه گفته دعا بنویسه که بچه دار بشه 😑😐 خدافظ من رفتم

مرسی بابت دلداری ات😂🤦🏻‍♀️

عزیزم قبول کن که اشتباه کردی 

متاسفانه محبت زورکی نمیشه و گرفتن طلسم محبت گناهه 

توبه کن ان شاءالله راه نجات خدا برات میفرسته

جــــــــــان 😳🙄 خرسه رفته جلوی در خونه دعا نویسه گفته دعا بنویسه که بچه دار بشه 😑😐 خدافظ من رف ...

ارع اینطور چیزی میگن اینجا 

الان خودش نیستش فوت شده ولی نوه اش میکنه بعد فقط هم پسر برای خانوما میگه اسمم بزارین محمد

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱