2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34843 بازدید | 206 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کامل تایپ کنم بعد جواب میدم همه سوال ها رو 

انقدر بعضی وقتا درد رگ های بدنم ریاد میشدش ک فقط جیغ میزدم  دقیقا همون لحظه هام کنارم حسش میکردم . 

یه جوری ک انگار داره بهم میخنده ... 

خلاصه کلیییی آزمایش دادم و دکتر رفتم .... فقط ۵ تا شهر گشتم همه نوع دکتر رفتم ولی هیچ مشکلی توی بدنم ندارم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
خب اینو برای خودت عادت کن مثل یک وعده ی غذایی. هرروز یک سوره رو بخون یاحتی چندتا آیه

هروز سوره یس و جن خوندم و شبها سوره بقره پخش کردم تو خواب طوری خفم کرد که از سوره بقره میترسم 

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

فقط یه درد عجیب 

جالب اینکه که اونی که دوسش داشتم هم توی این یه سال بالغ برا ۱۰ میلیارد ضرر کرد سر یه جریانی کلی بدهی بالا آوردش و بی آبرو شدش  .. و دقیقا همه اینا رو میومد برای من تعریف میکردش این جنه 

انگار ک خودش داره اینکارو با اون میکنه 

مثلا قبل اینکه خبر ورشکستگی اش بپیچه تو فامیل شب قبلش یه جوری به من فهموند ک زندگی فلانی به خاک نشسته و خیلی خوشحال بودش بابت این موضوع 

بعد من براش غصه میخوردم درد بدنم بد تر میشدش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بچه ها کامل تایپ کنم بعد جواب میدم همه سوال ها رو  انقدر بعضی وقتا درد رگ های بدنم ریاد میشدش ...

جن میتونه وارد بدن بشه و تو رگ خونی حرکت کنه طبیعیه که مریض شدی

تو کارهای خونه کمکت نمیکنن؟؟؟

نه اصلا دوست دارن بترسونن هروقت برم بیرون دخترم تنها باشه اذیتش میکنن دخترم ۱۹ سالشه مثلا دیروز از رو اپن جاقاشقی رو پرت کرده بودن وسط اجاق گاز یا کتاباشو از رو شلف پرت میکنن کلا فقط آزار میرسونن

نه اصلا دوست دارن بترسونن هروقت برم بیرون دخترم تنها باشه اذیتش میکنن دخترم ۱۹ سالشه مثلا دیروز از ر ...

از اون خونه برید نمیشه؟

ولی بعضی وقتا زیادی مهربونه فقط کافیه یه نفر اذیتم کنه دمار از روزگارش در میاره برام دقیقا همون لحظه هم به من یه جوری الهام‌میکنه کار خودشه ..... ولی بیشتر از همه خودم رو عذاب میده.... آخرین باری ک دیدمش دو هفته پیش توی خونه مادر بزرگم بوده ک همون جو باز ظاهر شدش و انگار فقط داشت نگاهم میکردش ....

بعد وسط این ماجرا هم مامانم رفتش پیش یه سید اونم گفته بود اجنه میخوان عروسشون بشه.... گفته بودش آیت الکرسی زیاد بخونید . ولی هر چقدرم می‌خونیم اثری نداره .... 

جالب اینجاست که وقتی راجب یه پسری صحبت میکنم پسره به خاک سیاه میشینه یا خودمو آزار میده ...