2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34831 بازدید | 206 پست
من با توجه به اینکه روابطم بهم میخوره دعانویسه گفت همزاد مسلمون با کد ۳ داری یعنی چی؟

همه ی آدما تا جایی که میدونم همزاد دارن و با یه سری اعمال میشه رام کردش 

ولی از من به تو نصیحت پیش دعانویس نرو... 

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
همه ی آدما تا جایی که میدونم همزاد دارن و با یه سری اعمال میشه رام کردش ولی از من به تو نصیحت پیش دع ...

فرمایش شما درست اما من اگه همزاد داشته باشم چه طوری میتونم کنترلش کنم تو گوگل  تو اینستا تو سایتای مختلف گشتم خواستم اول بدونم چیه حقیقتش چیه علائمش چیه بعد اقدام کنم اما متاسفانه چیز مفیدی پیدا نکردم و حرف دعانویسه تو ذهنم نقش بست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمایش شما درست اما من اگه همزاد داشته باشم چه طوری میتونم کنترلش کنم تو گوگل تو اینستا تو سایتای م ...

من مشکلات متافیزیکی زیادی داشتم از جمله جن عاشق و همزاد و طلسم و... 

منم مثل شما خیلییییی گشتم تا اینکه با یه پیج آشنا شدم برام بررسی انجام داد و گفت مشکلاتم چیه و بخور گرفتم ازش بعد از اون یکم مشکلاتم سبک شد و تونستم ازدواج کنم چون قبلش اصلا نمیشد 

الانم یه کانال پیدا گردم دستورهای قرآنی داره برای طلسم و اینا منم دارم برا همزادم انجام میدم ان شاءالله که نتیجه بده

من مشکلات متافیزیکی زیادی داشتم از جمله جن عاشق و همزاد و طلسم و... منم مثل شما خیلییییی گشتم تا این ...

لطفا به منم معرفی کنید خیلی احتیاج دارم رفتارم اخلاقم وسواسم همه تحت تاثیر همزادمه و دست خودم نیست ان شالله برای شما نتیجه میده من مطمئنم شما شکستش میدین

لطفا به منم معرفی کنید خیلی احتیاج دارم رفتارم اخلاقم وسواسم همه تحت تاثیر همزادمه و دست خودم نیست ا ...

درکتون میکنم کاملا امیدوارم زودی خوب بشی این کانال ازش بخور گرفتم 

این کانال شمس الثقلین دستور رایگان داره

عزیزم اینکه نوشته با دست چرب بخوابد……شبها کرم میزنیم به دستمون ایراد داره؟چرب آلودگی یا چرب با روغن ...

کرم که ایرادی ندارد.مثلا غذا خوردی دستان چرب شده.اجنه به هوای بوی غذا ممکنه بیان سمتت

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾