2777
2789

امروز در اصل روزیه که باید پریود شم طبق قبلنا، حالا حالت پریودی دارم ، لکه های خون دیدم رو لباس زیرم، یه کم هم زیاد بودن

نگرانم نکنه پریود شم، حالم بدتر شده، نمیدونم بخاطر داروهاست سریع هم گریم می گیره

برام دعا کنید لطفا🙏🙏

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بدون تجویز پزشک به هیچ‌وجه داروهاتو قطع نکن!! به دکترت هم خبر بده احتمالا دوز پروژسترونت رو بیش ...

قطع نمی کنم عزیزم، احساس میکنم پریودیه تا لک لانه گزینی، اخه دقیقا روز موعد پریودیمه

نه یه کم زیاد بود به نظرم، ولی از لباس زیرم رد نشده بود.

لکه لانه گزینی مثل پریود نیس دوسه قطره شاید 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
قطع نمی کنم عزیزم، احساس میکنم پریودیه تا لک لانه گزینی، اخه دقیقا روز موعد پریودیمه

احساست طبیعیه 

چون بارداری و پریودی اکثر علائمشون یکسانه

ولی احتمال زیاد بارداری

دوست نداشتم در مورد خودم صحبت کنم

ولی منم دقیقا اینجوری شده بودم! مدام کم و زیاد هم میشد

و باردار بودم

انشالله شما هم باردار باشی و به بارداری سالم و راحت در پیش داشته باشی

دوست نداشتم در مورد خودم صحبت کنم ولی منم دقیقا اینجوری شده بودم! مدام کم و زیاد هم میشد و باردار ...

خدا حفظ کنه بچتونو و سالمو سلامت باشن عزیزم،خودم تو دوباری که باردار شدم و سقط کردم لک نداشتم اصلا

مرسی عزیزم

سلام عزیزم حوبی عزیزم شما دکترتون کی هست راضی هستید ؟ منم میخوام ای وی اف کنم  

سلام عزیزم، شما کدوم شهرید؟من دکتر داودی هستم، اره دکتر خوبیه،، دکتر شمالی هم خیلی خوبه