2777
2789
عنوان

حلقه نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیکارو‌میکنم

شاید میخواستن خودت انتخاب کنی .بهشون  بگو کی بریم برای انگشتر نشون؟   بگو ما رسم داریم برای شب بله برون همینم که نیوردین من گفتم قرارشده باهم بریم که حرف و حدیثی پیش نیاد بابت نیاوردنش 

شاید میخواستن خودت انتخاب کنی .بهشون  بگو کی بریم برای انگشتر نشون؟   بگو ما رسم داریم برا ...

خب انتخاب خودشم باید قبل از بله برون میبود

بله برون یه اسم دیگه اش نشون گردنه یعنی یه حلقه نامزدی میندازه دست راست عروس که دیگران بدونن گلدخترنامزد داره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب انتخاب خودشم باید قبل از بله برون میبود بله برون یه اسم دیگه اش نشون گردنه یعنی یه حلقه نامزدی م ...

درسته ولی حالا که نیاوردن حدااقل زیرش نزنن با حلقه یکی کنن.چون ما جدا میگیریم نشون رو .حلقه ام جدا میگم اینجور بگه حدااقل که ناراحتیم بینشون پیش نیاد شایدم داده سفارشی بسازن با زمانشون جور نشده این اتفاق افتاده 

درسته ولی حالا که نیاوردن حدااقل زیرش نزنن با حلقه یکی کنن.چون ما جدا میگیریم نشون رو .حلقه ام جدا م ...

بنظرم باید بررسی بیشتر کنه شاید خسیسن شاید زرنگناینا مهمتر از حلقه است

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.