2777
2789
عنوان

صورتم مثل ماهیتابه ست☹️

147 بازدید | 16 پست

نه گونه دارم. نه زاویه یی نه ابروهام کمونه حداقل با چشمای ریززززشکل این 😑استیکرم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینایی که گفتی با ۵ سی سی فیلر اوکی میشن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چشم هم با دوتا نخ لیفت اوکیه 

درکل نهایتا ۱۰تومن خرجش میشه که از ماهیتانه تبدیل بشه به غذاساز ۱۰کاره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همه اینایی که گفتی با ۵ سی سی فیلر اوکی میشن 

اخه شوهرم نمیزاره  بعدخودمم دوست ندارم از الان کل صورتم ژل باشه  لبامم نیازی ژل نداره ولی خدایی نه گونه دارم نه چشم ابروم حالت داره حداقل

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
تپل😐😂

کاش منم تپل بود حداقل قشنگ میشد لاغر صورتم ولی چون گرد واستخون نداره خیییلی بده 

اخه شوهرم نمیزاره  بعدخودمم دوست ندارم از الان کل صورتم ژل باشه  لبامم نیازی ژل نداره ولی ...

چیزایی که میگی خیلی راحت درست میشن 

درکل ایرادات کلی و مهمی نداری 

فقط ۱۰؛۱۵تومن پول باشه کاملا درست میشن همشون

چشم هم با دوتا نخ لیفت اوکیه  درکل نهایتا ۱۰تومن خرجش میشه که از ماهیتانه تبدیل بشه به غذاساز ...

🤣🤣🤣عزیزم اینا همش موقت ..بعد دکترای شهر ما اعتقادی به نخ ندارن😒هرجا میرم میگن انجام نمیدیم

چیزایی که میگی خیلی راحت درست میشن  درکل ایرادات کلی و مهمی نداری  فقط ۱۰؛۱۵تومن پول باش ...

خب عزیزم موقت اوکی میشن ...تازه اگربااینایی که گفتی بهتربشم

🤣🤣🤣عزیزم اینا همش موقت ..بعد دکترای شهر ما اعتقادی به نخ ندارن😒هرجا میرم میگن انجام نمیدیم

نخ نه دائمه من خودم خواستم انجام بدم 

اتفاقا چون گفت دائمیه ترسیدم بهم نیاد نرفتم 

هزینش هم میشد نزدیک ۲تومن اینا 

نخ نه دائمه من خودم خواستم انجام بدم  اتفاقا چون گفت دائمیه ترسیدم بهم نیاد نرفتم  هزینش ...

پیش دکتر رفتی  ؟کدوم شهر فدات ؟ارایشگر انجام میده بنظرت برم پیشش