2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا زمانی که یک پسر نیومده خواستگاری خودتو دلخوش نکن و به خودت وعده نده/ این نصیحت رو از سمت کسی می فهمی که سه بار با همون نشونه ها کلی رویا پردازی کرده و کاخ آرزوهاش به بدترین شکل ممکن خراب شده و هنوز هم آدم نشده💔🥲🫠

🌙✨️

سلام

اولویت زندگیش باشی،بهت اهمیت بده،در کنارش خوشحال باشی و دوریش ناراحتت کنه،وقتی که باهاش هستی حس کنی که نیمه گمشدهتونه.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).