2777
2789
عنوان

آیا من مذهبی ام؟

258 بازدید | 25 پست

سلام

وقت همگی بخیر

لطفاً نظرتون رو درباره دیدگاه من بیان کنید.

من از نظر شخصیت یه دختر معمولی در جامعه هستم عارف و زاهد نیستم ، زیبایی دوست دارم و تمایل به زیبایی هم دارم عصبی و کمی پرخاشگر هستم، دختر سنگینی هستم و اصلا تا الان با جنس مخالف هیچگونه ارتباطی نداشتم و ندارم، دلسوزم ولی منافع خودم اولویت اولمه،اصلا اجازه نمیدهم کسی بهم بی احترامی کنه و یا حقم پایمال بشه ، به آهنگ و...تمایل دارم

از نظر مذهبی نماز میخونم و روزه میگیرم فقط این دو تا بدنم هم کاملا پوشیده س و ۸۰ درصد مانتوهای بلندن ولی موهام از جلو پیداست و فعلا هم سبک من همینه

جدیدا محبت ائمه اطهار ع رو توی زندگیم حس کردم و واقعا قدردانم و توی امضا و پروفایل و استوری هام این محبتم رو ابراز میکنم

من انسان معمولی هستم میترسم مثلا کسی رفتار پرخاشگرانه یا زشتی یا عیبی ازم ببینه و زده بشه

من واقعا دارم قدم به قدم کار میکنم که به مذهبی بودن نزدیک بشم این موضوع رو به پایین گفتم میگه کارِت اشتباهه😐

من واقعا دیدگاه خودمو قبول دارم و معتقدم آدم باید ذره ذره تغییر کنه قبلاً امتحان کردم یه دفعه ای زده شدم بدجور

ولی واقعا مشتاقم نظر و دیدگاه درست رو بدونم 

لطفا من رو راهنمایی کنید 🙏🌸

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸                                

اره دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@خربوریدان  

سلام عزیزم

لطفاً نظرتون رو بیان کنید🙏🌷

اگه میشه و فضولی نیست سطح مذهبی بودن خودتون بگید ایده بگیرم

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بنظرم انسان خوبی هستی👌

ممنونم 😘💞

خودمم همین نظر رو دارم

چی اره؟ اینکه مذهبی ام؟

بله

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چا فرقی می کنی بقیه تو رو مذهبی بدونن یا نه مهم اینکه از دیروز یه قدم جلوتر باشی

عقیده خودمم همینه

ولی میگن کسی که ادعا مذهب و محبت بودن می‌کنه باید فلان .....باشه