2777
2789

منم دارم دست و پا میزنم واسه زندگی مشکلات خودمو دارم ولی دلیلی نمیبینم که وقتی میرم پیش مامانم یا هرجا بغ کنم و افسرده حال باشم ولی دقیقا همین روحیه رو نمیتونن تحمل کنن 

امروز دخترم خوشحال بود ازینکه باید بره مدرسه میگفت منم با ذوقش همراهی میکردم 

یهو برگشته میگه انقدر خوشحال نباش بدبخت میشی دیگه استراحت و اعصاب و روان تعطیل با یه لحنی که بیزاری ازش می‌بارید چته خب؟

یا مثلا بعد از چندوقت رفتم سینما یا مهمونی ازونجا که برمیگردم مامانم یجوری برخورد میکنه عذاب وجدان میگیرم میگم چرا رفتم اصلا همه عمر همینجور بوده الان هرجا میرم بهم خوش میگذره عذاب وجدان دارم حالم بده 

و در نهایت از خودم بدم میاد که اینقدر تراوشات ذهنی و اشغال مردم انقدر روم تاثیر میزاره

اعتقاد اشتباه باعث میشه طرز فکر وروند زندگی هم به قهقرا کشیده بشه

سبک زندگی وطرز تفکر تو ومامانت مخالف هم هستن

نذار افکار مادرت روی تو تاثیر بذاره چون در آینده آدمی میشه با مشخصات فعلی مادرت برای بچه هات

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد اشتباه باعث میشه طرز فکر وروند زندگی هم به قهقرا کشیده بشه سبک زندگی وطرز تفکر تو ومامانت مخ ...

الان دوتا بچه دارم عزیزم همراهشونم و سعی میکنم همیشه عشق بی قید و شرط بدم بهشون.امیدوارم هیچوقت مثل مادرم نشم.

ولی این فقط در مورد مامانم نیست اون مدرسه رو خواهر شوهرم گفت 

عذر خاهم متن شمارو کامل نخوندم تیتر رو خوندم 

اما حقیقتا از خوشحالی کسی که زخمت کشیده حالا نتیجه زحمتش رو دیده خوشحالم ولی چرا از موفقیت کسی که بد کرده دروغ گفته حق خورده هیزی کرده دزدی کرده خیانت کرده باید خوشحال شیم؟؟ 

عذر خاهم متن شمارو کامل نخوندم تیتر رو خوندم  اما حقیقتا از خوشحالی کسی که زخمت کشیده حالا نتی ...

عذرخواهی ولی لطفا متن رو هم بخون چون هیچ ربطی به این حرفا نداشت

کلا آدمایی شدیم که خیلی سخت میتونیم خوشحالی هم نوعمون رو ببینیم 

باورتون نمیشه ولی من یه روزایی میشه که اصلا توان و انگیزه بلند شدن از جام رو ندارم ولی تو جمع که میرم باید یه ماسک بزنم به صورتم یه زره هم بکنم تنم دیگه خسته شدم 

خوشحال بودنم صرفا بخاطر بچه هامه همونم نمیتونن ببینن