2777
2789
عنوان

از رفتارای لوس شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حساس شدی،از اول تحملش برات سخت بود؟

از اول منطقی قبولش کردم ،اگر میدونستم تینقدر همچین چیزی عذابم میده والا جز ملاکهام جذبه مردانه رو هم میذاشتم 

احتمالا اختلال هورمونی دارن مردها ممکن گاهی احساسی بشن ولی اگه زیاد باشه و از تعادل خارج بشه ممکن ا ...

از اول همین بود فیلم احساسی ببینه اشک چشماش جمع میشه من به همچین مردی میتونم تکیه کنم

و خونه ما😂😂

بی احساسا از رومانتیکا بیشترن. 

لعنتی هر چی هم بهش توضیح میدم باز کار خودشو میکنه 

یه موقع هم مثال یه دسته گل برام می‌خره سیخونکی میگیره طرفم با تمام وجود تو چشمام نگاه میکنه و توقع داره از خوشحالی پاره بشم.  خوپ مررررد یه لبخند بزن بفهمم زنده ای. عح عح  

اسمم نظر همسرمه

با احساس بهتر از بی احساس 

واقعا خوشی زده زیر دلت اسی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خدایی یکی میاد میگه شوهرم بم محبت نمیکنه میخام خودو بکشم یکی میاد میگه شوهرم انقدر محبت میکنه حالم ب ...

برای اینکه تعادل نداره بببن من کار مردونه از شوهرم ندیدم باورت میشه ۸ ماه موتور خرید اخرم رانندگی مث ادم یاد نگرفت فروخت منم عاشق موتورم کار فنی صفره ، ۹۰ درصد کارای خونه رو من میگم چه کنه بعد تو کارای خونه و تمیز کاری عالیه یه میخ بلد نبود بزنه دیوار حالا زن گرفتم یا شوهر

مردی ک اینقدر ضعیف باشه تکیه گاه مناسبی برای خانواده نیست

افرین دقیقا همین حس و دارم اصن نمیتونم بهش تکیه کنم نمیتونم کاری بهش بسپرم میگم گند مبزنه اون اصن به این چیزا که میگم جذابیت مردونه داشته باش توجه نداره بعد همس از من شاکیه چرا سردی ، مرد میبینم که گرم باشم 

با احساس بهتر از بی احساس  واقعا خوشی زده زیر دلت اسی

زن فقط محبت نمیخواد پشت پناه میخواد من شدم پشت و پناه اون انگار با خودم فکر میکنم اگر کسی بخواد منو بزنه اصن میتونه دفاع کنه ازم 

چندسالشون؟ شغلشون چیه؟

۳۶ سال نگهبان ملزومات بانکه ، مشاوره میگه به سختی کارش فکرکن به مردونه بودنش تو کار ، ازش میپرسم چیکار میکنی سر کار یا دارن فیلم میبینن یا دارن بازی میکنن با همکارا خو لامصب جذابیت مردونه داره این مار این از بس بی دغدغه هست نمیدونه به چی گیر میده همش میگه سردی توجه نداری به من