2777
2789
شوهرم کلا با من حرف نمیزنه ، عین مرده متحرکه، اول فکر میکردم شخصیتش درونگراست،بعد ک بچه دار شدیم دید ...

برو خداروشکر کن عزیزم شوهر من که کلا سرده از لحاظ عاطفی هیچ س.ک.س هم تعطیله کلا 

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت مادرم.بی کس شدنمون.پانیک خواهرم.غمخوار نداشتن.نبود ی مرد ک پشتمون.بی عقلی پدر برادر.مجرد بود خواهرم.ندونستن حرفای دل مادرم موقع فوتش و اینکه چقدر درد کشید وخیلی حرفایی ک نا ندارم بنویسم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
مادرته؟ بهش فرصت بده سخته ....

نه...مامانم بنده خدا فقط ذره ذره شدن منو میبینه 

نمیتونم،یاد خودخواهی هاش میوفتم،الان هم از سر تنهایی داره توجه میکنه

دائم دنبال جلب توجه از طرف منه،

منم تک فرزندم و این فشار رو نمیتونم تحمل کنم

شوهرم جلو خانوادش هیچوقت ازم حمایت نمیکنه تا گله میکنم طرف اونا میگیره عصبیم میکنه دلم ازش پره....خونه نداریم ....بچه نداریم...پول نداریم....اعتماد بنفسم پایینه....حس میکنم زیبایی ندارم....دلم گرفته...دلم شکسته ....خدایا شکرت 

برو خداروشکر کن عزیزم شوهر من که کلا سرده از لحاظ عاطفی هیچ س.ک.س هم تعطیله کلا 

بهتر ک تعطیله ،حداقل تکلیفت مشخصه

این حس اصلا خوب نیست ک یه نفر تورو فقط برای رابطه بخواد😔😔😔😔😔

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اره وای جدی میگی؟؟؟داستان شما چیه؟باورم نمیشه یکی شبیه من پیدا شده کلی عذاب وجدان دارم از اینکه نم ...

بابام خیلی منو عذاب داد خیلییی حتی منو از خونه بیرون کرد اما الان شده یه پدر مهربووون اما نمیخوام بعد از اون همه تحقیر و عذاب و اذیت و باعث شد یهو ازدواج کنم فقط برای اینکه از دستش فرار کنم و الانم موفق نیستم تو ازدواجم میدونم باید برای ارامش خودمونم شده ببخشیم ولی تا به امروز من نتونستم خیلی سخته

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

اصن خیلی ناراحتم شوهرم بیکاره بی پولی از سمت من چک داده شنبه دیگه چکس هزار تومن کنار نذاشته داره روانیم میکنه از یه طرف یکی از دوستای شوهرم یه سری رفتار داره میکنه قشنگ مشخصه منظور داره نمیدونم چیکار کنم

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
بابام خیلی منو عذاب داد خیلییی حتی منو از خونه بیرون کرد اما الان شده یه پدر مهربووون اما نمیخوام بع ...

خوبه تو حداقل خونه نیستی و ازدواج کردی 

من گاهی فکرمیکنم ازدواج کنم با هرکی تا بتونم فرار کنم از این محیط یه جورایی 

بدیش اینه تک فرزندم هستم

دعا کن لطفا برام،کاری شغلی پیش بیاد براش کمتر به من توجه کنه

خسته شدم از این همه زیر ذره بین بودن،خونه مون عین زندانی ک دوربین مخفی داره همه جاش