2777
2789
خانواده حمایتم نمیکنه منم برای رسیدن ب اهداف مجبورم کار کنم  کانال فروش زدم ولی کسی نمیاد کانال ...

درکت میکنم خانواده بینهایت توی زندگی مهمه

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از توجه های بیش از حد یکی از اعضای خانوادم متنفرم از بچگی کلی  رفتار غلط و زشت ازش دیدم الان ...

ببخشید میپرسم پدرته؟ چون انگار رابطه منو با پدرم توصیف کردی

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

شوهرم کلا با من حرف نمیزنه ، عین مرده متحرکه، اول فکر میکردم شخصیتش درونگراست،بعد ک بچه دار شدیم دیدم ب اون راحت محبت کلامی میکنه ،حتی از قصد ک منو حرص بده😭😟😭😭دلم داره میترکه ،فقط برای س ک س به من وابسته اس

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بقایام دفع بشه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

گروهم میای؟😍

https://t.me/+KAEKrN5a-XpjNTNk

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من بچه دار نمیشم دوست دارم ببینم تهش همین جوری سوت و کور میمونه خونم با اینکه من آدم برون گرا وشادی ...

الهی عزیزدلم هیچوقت ناامید نشو انشاالله خدا دامنتو سبز میکنه آمین

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند