2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اکثر امامزاده های در حال تاسیس 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

🤣🤣🤣

وااالا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قشنگ بود

چشات قشنگ  دید

قضیه چیه عزیز

رفته خونه برادر شوهرش اونجا خودش به جاریش گفته لباس برای عروسی بهت میدم ( پیشنهاد خودش بود کلا )، بعد برگشته خونه پشیمون شده ،جاریشم بهش گفته بود فلان لباستو میخوام اینم گفت باشه ولی لباسو براش نبرد.

جاریش ناراحت شد بهش پیام داد با این مضمون که « چه لباس خوبی بهم دادی ،یا همچین چیزی.

اینم بهش برخورده که چرا جاریم اینجوری گفته

رفته خونه برادر شوهرش اونجا خودش به جاریش گفته لباس برای عروسی بهت میدم ( پیشنهاد خودش بود کلا )، بع ...

خب این وسط جاری بدبخت کاری نکرده ک اوشون باید بیاد تاپیک بزنه😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️