2777
2789
بهتر ک تعطیله ،حداقل تکلیفت مشخصه این حس اصلا خوب نیست ک یه نفر تورو فقط برای رابطه بخواد😔😔😔😔😔

اره عزیزم حق داری غصه نخور.شوهر من مشاوره نمیاد از اوناست که فکر میکنه همه چی بلده و میدونه.ولی اگه میتونی تو شوهرتو ببر مشاوره

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه تو حداقل خونه نیستی و ازدواج کردی  من گاهی فکرمیکنم ازدواج کنم با هرکی تا بتونم فرار کنم ...

کاملا درکت میکنم عزیزم منم مثل شما شدیدا تحت فشار بودم بعد از ازدواجم مشکلاتم هزار برابر شد ترکیدم مریض شدم و هنوزم مریضم و قرص میخورم.اشتباه منو تکرار نکن.یا اگه میخوای ازدواج کتی حتما قشنگ در مورد شوهرت و خانواده اش به شناخت کامل برس

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

برادرام بهم اهمیت نمیدن ...فکر اینکه یه بار بهش گفتم غلط کردم و قبول نکرد ناراحتم میکنه ک چرا گفتم...مادر شوهرم از ظاهرم ایراد میگرفت و دلمو شکست ....جاریم حرف خیلی زشتی زد ک هنوزم اذیتم ...خواهرم قبلا خیلی اذیتم میکرد روانمو نابود کرده بود ...دلم شکسته خیلی

یکشنبه نوبت زایمان دوممه استرس و فکر خیال دارم نمیتونم بخوابم چند شبه 

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی گلم واقعا حق داری 

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

از دست شوهری که همش بدهی داره،بدهی هایی که بیخودی واسه خودش جورکرده،وهیچ پس انداز وسرمایه ای تواین۱۲سال واسمون نذاشته بمونه

الان۲شب قهرم دیگه ناندارم بخدا خیلی از دستش خسته شدم