2777
2789
عنوان

کدوم فا ل همیشه براتون درست درمیاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 204 پست
ابجد نام: س ع د ا → جمع عددی ۷۲ابجد مادر: ن و ب ر → جمع عددی ۲۶۴ عدد ۳ (نشانه حرکت و تدبیر): نشون م ...

ممنونم ازت بازم♥️♥️♥️

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات آدم میدونه اون شخص بدردش نمیخوره ولی میخواد منم ذکری که برای فردا هست فرستادم قسمتت باشه ...

خب اگه با هم باشیم رابطمون چجور خواهد بود؟ مگه بالا نگفتی هومن به شادی علاقه داره و حتی تو رابطه دلتنگی دو طرفه هس

توضیح میدی کلا🥺

اینکه هومن چجوریه تو رابطه با من

فقط طالع بینی درسته 

تو کروم اسم خودت اسم مادرت بزن طالع ات میگه همش درسته

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

وای استارتر پشمامممم 

بخدا یک ثانیه دقیقا همین عنوان تاپیکت اومد ذهنم گفتم بزنم 

یهو به ثانیه نکشید دیدم متن توی ذهنمو 😅

یه سایتی هست

فا ل تارو ت رنگی خیییلی مرتبطه با چیزی که نیت میکنی

خدایا بینهایت شکرت💚💚

خب اگه با هم باشیم رابطمون چجور خواهد بود؟ مگه بالا نگفتی هومن به شادی علاقه داره و حتی تو رابطه دلت ...

بله  دلتنگی هست ولی این دلتگی یه روند طبیعی چرا دلش تنگ‌نشه وقتی هرچی میگه میگی چشم درواقع میدونه هروقت بره وبیاد تو قبولش میکنی 

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

بله دلتنگی هست ولی این دلتگی یه روند طبیعی چرا دلش تنگ‌نشه وقتی هرچی میگه میگی چشم درواقع میدونه هر ...

توضیح میدی اگه تو رابطه ازدواج باشیم ارتباطمون چجوریه؟ 

باهام چجور‌ رفتار میکنه؟

میشه منم بگیری؟ ساناز

به شدت منتظر کسی هستی که با آمدنش غم و رنج تو پایان می یابد و خوشبختی به تو رو می کند. هرچه می کنی اندیشه ات از فکر او خالی نمی شود و تنها و تنها به او می اندیشی. روزها را به امید رسیدن به او به شب می رسانی. برای رسیدن به این نیت هنوز مدتی زمان لازم است. منتظر بمان و ناامید مشو. او خواهد آمد.

کاربر مرد