2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا چله آیت الله حق شناس بخون 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
من وقتی نماز میخونم دوست ندارم کسی ببینتم دوست ندارم از اعتقادم با خبر بشه من ترجیحم اینه اعتقاداتم ...

عزیزدلم نزار هیچ بهانه ای باعث نخوندن نمازت بشه هیچ بهانه ای ،این خودش وسوسه شیطانه

من وقتی نماز میخونم دوست ندارم کسی ببینتم دوست ندارم از اعتقادم با خبر بشه من ترجیحم اینه اعتقاداتم ...

نمازهم یه رفتارت

من درکت میکنم منم خجالت میکشیدم ولی وقتی فکر کردم دیدم مگه بقیه در مقابل عشق و خالق من کی هستن که بخوام به خاطرشون نمازم به تاخیر بندازم برای همین اروم میشدم و با ایمان نمازم میخوندم

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
نمازهم یه رفتارت من درکت میکنم منم خجالت میکشیدم ولی وقتی فکر کردم دیدم مگه بقیه در مقابل عشق و خال ...

نه من اصلا خجالت نمیکشم میدونی دلم میخاد وقتی نماز میخونم خودم و خدا فقط باشیم

نه من اصلا خجالت نمیکشم میدونی دلم میخاد وقتی نماز میخونم خودم و خدا فقط باشیم

درسته میفهممت ولی نگاه کن ما اگه واقعا بنده خداییم باید در مقابلش کامل مطیع باشیم 

همون خدا اگه میدونست نیاز بنده اینه که تنها باهاش حرف بزنه میگفت نماز باید تنهایی باشه 

با اینکه تنهایی حس خوب بیشتری میده ولی خدا دوست داره سر وقت ما بریم پیشش باهاش حرف بزنیم نمیگه هرموقع تنها بودی بیا

اینجوری حس میکنی همیشه پیشته احساس بودن پیشش احساس بودن پیش محبوب حقیقیه💚

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛