2777
2789

شما وقتی با شوهراتون به هر دلیلی نمیتونید درد دل کنید کیو دارید که باهاش درد دل میکنید من که هیچکیو ندارم  شوهرم هر چی میگم میگه منم از تو بدترم و.. 

مادرمم که نمیتونم حرف بزنم میگم مادر دلش میشکنه

خواهرامم از وقتی شوهر کردم نمیتونم در ارتباط باشم

این جا هم که هیچ کس نمیاد تایپکم تا یکم اروم بشم باهم صحبت کنیم 

شوهرم رفته شهرستان منم توی شهر غربت تنها با بچه هام 

دلم میخواد بشینم ساعت ها گریه کنم😭

منم عین شما کسی نیست با خدا  درددل میکنم 😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط همسرمو با یکی از دوستام و واسه درد و دل دارم.

ولی اینجا خیلی شده درد و دل کردم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

گریه نکن تعریف کن چرا ناراحتی؟

از عالمو ادم شوهرم شکاک بعد امروز رفتم خونه مادرشوهرم طبقه بالا ساعت شش رفتم تا ساعت نو

بعد دیدم هم مادرم هم شوهرم دو بار زنگ زدن پشت سر هم میگه چرا اشغال بودی منم میگم پیش مادرت بودم میگه خداکنه

گفتم وقتی تو زنگ میزدی همون دقیقه مادرم هم زنگ زده میگه خدا کنه همین باشه😭

منم هیچکسو ندارم قبلنا تو نی نی سایت تاپیک میزدم درد و دل میکردم یه روز یه زنه اومد نوشت برام حقته خ ...

منفورتر از این آدما فقط خودشونن منم بارها تو تاپیکا دیدم که میرن سراغ گذشته طرف و به روش میارن، از خودشون کمتر و عاجز تر وجود نداره

e❤ s❤ h❤ f

با هیچ کس،،، فقط خدا دیگه عادت کردم

کاش یکیو داشتیم رو در رو حرف میزدیم اروم میشدیم 

مشاور هم هزینش زیاده نمیشه حرف زد به خدا

اصلا اختیار بیرون برم هم ندارم 

چن ماهه بیرون نرفتم تا یه هفته پیش رفتم مدرسه دخترم با خواهرم برای اولین بار اجازه داد

با جزئی از خانوادم برم

از عالمو ادم شوهرم شکاک بعد امروز رفتم خونه مادرشوهرم طبقه بالا ساعت شش رفتم تا ساعت نو بعد دیدم هم ...

کلا با شوهر شکاک زندگی کردن سخته . خوب همیشه لوکیشن گوشیتو روشن بزار. ‌یه برنامه هست بریزه میتونه همیشه چک کنه کجایی . بلکه یه کم آروم بشه